Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kā sargājam savu veselību?
Nākamais solis ir karstas tējas, tā, ka mēli apdedzina.
Pēc tam dajebkādas, aptiekā nopērkamās šķistošās tabletes no teraflū sērijas.
A pēc tam .. vse .. netu korna.
Neārstējoties, slimoju veselu nedēļu; bet – dzerot zāles – slimoju tikai septiņas dienas!
Pret augstu temperatūru – Daleron Cold3 trieciendeva. Un iepriekšminētais. Un noteikti villāzeķes :>
Lai atbrīvotos degunu no puņķošanās, der uzlikt rādītājpirkstus pie deguna katrā pusē pirksta tiesu zem acu caurumiem galvaskausā. Un tad vidēji stipri piespiežot riņķveidā pretējos virzienos masēt kādas 20-30 reizes uz vienu, tad uz otru pusi. Pat ja viena nāss ir vaļā, vajag abas puses tā. Tāda dīvainā metode, bet vismaz īslaicīgi līdz. Pēc tam just tajā rajonā tādu spiedošu sajūtu ir normāli, acu ābolus izbakstīt gan nav vēlams, tad kaut kas nav darīts ritīgi. Metodes apraksts ir “as is”, EULA paredz jūsu pilnu atbildību :>
Potējies pret visādu hreņu (rukšiem, gripām, nagu un ragu sērgu :>) neesmu gadus desmit. Jo man šķiet, ka tās dažādās gripas un to ātrās mutācijas nav gluži dabiskas. Laikam biedra Evers pie visa vainotie lamināti tās nelietības bīda :>
Ja runājam par to, ko darīt, lai neslimotu, tad jāsaka, ka parasti ir slinkums tās visas darbības īstenot. Protams ķiploki, mandarīni C vitamīns u.t.t.
Galvenais gan esot norūdīšanās līdz pat ziemas peldēm. Man viens kolēģis ir tāds, kas to visu piekopj. Un jāsaka, ka tiem trakajiem ziemas peldētājiem nekas vispār nelīp klāt.
Starp citu arī alkohols un cigaretes pavājina imunitāti. Viens normāls tusiņš un pēcāka izbraukšana sabiedriskajā transportā vai atrašanās kādā sabiedriskā vietā var ļaut vīrusiem uzlauzt iekšējo organisma ugunsmūri 🙂
Iesnas un mini-klepu es nemaz neņemu par pilnu. Nu, varbūt kāds piliens tēva kandžas- uz savu veselību- pa skādi gan nenāk.
Starp citu, pret pirmajiem saslimšanas simptomiem palīdz džentlmeņa komplekts (glāze konjaka un tāds kārtīgs kniebiens (vajag izsvīst)). Taču, ja draudzenei līdīsi virsū ar kādu nopietnāku bacili, var gadīties norauties lukturi zem acs.
Lab lab, ned! Sak godīg, ka vienkārši pēc nedēļas pa Discovery sāk iet atkārtojumi un tev apnīk! 😀
Ja Diskaverī sāk noriebties, skatos meksikāņu seriālus. 😀
Stipram klepum bronholitīns, kamēr pāriet. Kad veselība ir OK, tad skalošanās aukstā dušā no rītiem. Rezultātā nemaz tik bieži nav jāpaliek mājās uz pavisam. Nu varbūt reizi gadā uz pavasari.
Sintētiskos vitamīnus neņemu par pilnu – magnijs jā, ginko jā, taukos šķīstošie jā, bet nu askorbīnskābe pulverītī – tas liekas jocīgi. B grupas vitamīni no rupjmaizes un citām vietām salasās, C – no citroniem, A – no burkāniem + to sulas.
Tikko UK, ar it kaa slimoju ar gripu, taa vismaz aarsts staastiijua, pie kura vilkos. PAsaakums beidzaas slimniicaa ar sachakareetaam aknaam. TAadi UK gjimenes aarsti, novelj vainu uz populaaraako slimiibu tajaa briidii un tik iesaka dzert Paracetamolu.
Man kaa reiz, no riita aarsts taa ieteica, bet vakaraa jau morfija devu deva aatrie… ..
Ja ir galīgi traki, dzeru vārītu pienu ar ķiplokiem.
Ja vēl nelīdz, iešauju ribās pipara rūgto.
Līdz slimnīcām utt… nekad vēl neesmu ticis, bet vispār ir tā, ka, ja tev mājās ir daudz cilvēku, tad kamēr viens ir izveseļojies, atkal pa rinķi sākās citas drazas.
Ikdienā vajag ēst, augļus, dārzeņus, uzkrāt vitāmīnus, hmz ja godīgi man jau neliekās, ka regulāri viņus ēdot kaut kas līdz, bet nu es kādu gadu, vispār neesmu slimojis ar lielākām drazām, par parastu 2 – 3 dienu saaukstēšanos.
Bet vispār, Gripas paveidi, ir visbīstamākie.
Man Tēvs saslima ar Gripu, vidējā formā, gribu izārstēja, bet no gripas radās komplikācijas ar sirdi, nācās veikt vairākas operācijas, gala rezultāts 3 grupas invalīds. Tāpēc ir jābūt uzmanīgiem, un pēc iespējas, mazāk riskēt, ja ir kādi pirmie simtomi, prom pie ārsta, vai jau lapbrātīgi likties kādā nopietnākā ārstniecības iestādē. Vispār jau tās Slimnīcas nav drošas. Tas pats stāsts ar manu Tēvu, vecais nokrita no Jumta, salauza ribas, ielikās slimnīcā ar laustām ribām, bet beigās jau diagnoze palika plauškarsons, ko bija saķēris tur.