Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kā sargājam savu veselību?
Rp.: norādītajā secībā samaisa: 200 ml svaigi uzvārīta ūdens, 100 ml upeņu zaptes, 50-80 ml spirta un triepj iekšā cik karstu vien var. Ja nav spirta, tad ņem vai 150-200 ml šņabja un pusi norādītā ūdens daudzuma, sajauc kopā un uzkarsē, tad pieliek zapti.
Garšo baisi, bet zāles paliek zāles
Pēc ieņemšanas ieteicams tūlīt iet gultā zem siltas segas, jo neganti svīdīsi 😀
[spoil][img]
Vakcinēties pret gripu, kas jau plosās apkārt ir bezjēdzīgi, tā principā ir krievu rulete – tev ir absolūti vienādas iespējas nogāzties gan vakcinējoties, gan to nedarot.
Bija 1x situācia, kad pie durvīm klauvēja gultas režīms. Sadzēros tēju, saģērbos un palīdu zem segas. Nākamā rītā pamodos vēl svaigāks nekā svaigs. Lieta bija darīta.
Reizēm profilakses uzkožu kādu ķiploku un savā nodabā smirdu. 😀
Nu jau vairāk kā gadu lietoju piena sēni, katru dienu. Tā kā man vistuvākais cilvēks ar vēzi aizgāja mūžībā un šo sēni paspēja pavisam maz palietot, tad nolēmu paturēt un eksperimentēt ar sevi, sak’ redzēs cik nu viņa ir “brīnum-“..
Jau pavisam drīz konstatēju, ka sezonas kaites vairs nelīp (vismaz parastās saaukstēšanās), bet vīrusveidīgie izslimojas vieglā formā. Arī vēders ir sakārtojies un savas funkcijas pilda labāk, tā kā…turpināšu lietot cik ilgi vien pietiks nauda pienam:/
Piena sēne ir kaut kas līdzīgs tējas sēnei. Un otrādi.
Abus divus savulaik esmu dzēris diezgan regulāri. Garšīgi un veselīgi. 🙂
Ticīgie LATVIEŠ I…
Jums jau nav laika, lai skatītos TV un «Vides faktus», kur stāstīja, ka nekas nav pierādīts, ka kaut kādi
jogurti un tāda veida dzērieni palīdzēs, nē, tie nepalīdzēs jūsu veselībai, jo viņi vnk pārdod tā pat vien, nekas
nav pierādīts par to, ka būtu kaut kas pierādīts LV.
Ä€rzemēs testu sataisījuši un kukuli tā teikt iebāzuši mutē un tik tirgo..
Nekad savā mūžā neesmu slimojis ar GRIPU, kaut gan es esmu atradies pie tādiem, kas slimo un aizvien slimo, bet man tas nelīp klāt…
Televizors jau pēc definīcijas ir ļaunuma sakne. Cilvēki dzer tās sēnes un jūtas laimīgi. Pat ja nostrādā tikai Placebo efekts- bacilis nelīp klāt un efekts ir panākts. Tas, ka Tev ir azbesta imūnsistēma, nenozīmē, ka citiem tāda ir.
Labāk regulāri dzert tādas sēnes, nekā pēc tam sevi indēt ar tabletēm.
Vēl labas ir tās ar sarkanām cepurītēm un baltiem punktiņiem, no tām gatavo īpaši gardu mērcīti ar kuru cienāt sievasmāti.
Pret caureju: šņabja glāzītē šņabis ar pipariem. vienā rāviena izpļauju, un pēc pusstundas skrejamā vairs nav, ja nelīdz, tad uz točku pēc spirta. ja nav šņabja, tad izkurušā krāsnī pameklēju atdzisušas ogles (der tikai lapu koku ogles).
Pret zobu sāpēm: ja pie zobārsta ir vesela rinda, vai arī pats esmu aizņemts, tad ar sāpošo zobu zelēju krustnagliņas.
Nevertell, sarkano mušmiri izmanto, lai apdolbītos, un pareizā deva ir tik cik var saspiest ar rādītājpirkstu un īkšķi, lai ārā nekas nerēgojas