Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kā sokas ar mūsu ieceru īstenošanu?
Piemēram. Tur Shady grib nolikt tiesības laicīgi līdz Jāņiem, bet lai iestātos autoskolā vajag naudu, darbā alga aizkavējas un visa apņemšanās, solijumi sev ir vējā.
Drīzāk ir tā, dari to tik ilgi, kamēr izdodās, ja arī kaut kas pamainās no apņemšanās īstenošanas, tas neko diži nevar ietekmēt, pie rezultāta tiksi vai nu pēc dienas, mēneša, vai gada, bet tiksi.
Es apņemos kļūt par miljonāru 😀
Man personīgi ir savi mērķi, bet es arī daru cik varu, lai sasniegtu savas ieceres. Apzinos, ka man tas prasīs gadus, varbūt pat neizdosies sasniegt visu ko gribu, bet vismaz nebūs jānožēlo, ka nav darīts nekas lietas labā.
Tiesa, ir arī vēl zināma papildus motivācija.
Ik pa laikam uznāk vēlme uzpīpēt, bet zūd vēlme pirks paciņu pa ~ latu (mazo) vai ~1,60 lielo 😀
dirsā
XD
3 reizes sanāk aiziet uz zāli, piedalīšos Nordea skŠ—ejienā, pēdējā laikā sanāk iet gulēt normālā laikā (ap vieniem) – arī diezgan veselīgi
agrāk sanāca izkurīt paciņu mēnesī, bet tas sāka konfliktēt ar skriešanu, atmetu arī to.
no alus gan neatsakos 🙂
tagad ir mērķis iemācīties neizniekot laiku visādām muļķībām, izmantot katru sekundi +- lietderīgi
p.s. apņemties kaut ko 1.janvārī manuprāt ir galīgi nepareizi. laika atskaite ir labi, bet tas viss notiek tādā pacilātā garastāvoklī, ar salūtu fonā un šampanieti vēderā.
labāk apņemšanos veikt, kad visvairāk saproti tās nepieciešamību. tad tas sanāk dabiskāk un lielāka iespēja ka īstenosies
Bet tā vispār nav man paradums kaut kādā noteiktā datumā kardināli mainīt dzīvesveidu, jo labi zinu, ka pēc pāris dienām tāpat viss atgriezīsies vecajās sliedēs.