1. Atvçrt konsoli
2. Pieslçdzieties kâ superlietotâjs (“root”)
3. Atrodiet vietu kur saglabâjât RPM
4. Ievadiet sekojoðu komandu: rpm -U skype-version.rpm, kur skype-version.rpm ir jûsu lejupielâdçtâ faila vârds, piemçram skype-0_90_0_1.rpm.
tar.bz2 versija
1. Atvçrt konsoli
2. Atrodiet vietu kur saglabâjât tar.bz2 failu
3. Ievadiet sekojoðu komandu: tar xjvf skype-version.tar.bz2, kur skype-version.tar.bz2 ir jûsu lejupielâdçtâ faila vârds, piemçram skype-0_90_0_1.tar.bz2. Skype ir atpakots tekoðajâ direktorijâ. Ievçrojiet, ka tas neprasa root tiesîbas.
Ieeju skype.com, un luuk ko es redzu!Bet man par to nav nekadas sajegas, jo linux uzliku pirms 15min. Atradu konsoli un tas arii viss, talaak netieku! 🙁 Paliidziet!
Tnx jau ieprieksh! 🙂
Òem .tar.bz2, tam bûtu jâiet.
Òem .tar.bz2, tam bûtu jâiet.
nu un kas tev neskaidrs ar rpm pakâm un arhîviem – tar un bz2?? tev jau viss ir izskaidrots, tâkâ rakstîts tâ arî jâdara
EDIT: es personîgi tev neieteiktu òemt tar.bz2 arhîvus, tev tâ bûs labâk
nu un kas tev neskaidrs ar rpm pakâm un arhîviem – tar un bz2?? tev jau viss ir izskaidrots, tâkâ rakstîts tâ arî jâdara
EDIT: es personîgi tev neieteiktu òemt tar.bz2 arhîvus, tev tâ bûs labâk
karlis@PC1:~$ tar xjvf skype-0_90_0_1.tar.bz2
tar: skype-0_90_0_1.tar.bz2: Cannot open: No such file or directory
tar: Error is not recoverable: exiting now
tar: Child returned status 2
tar: Error exit delayed from previous errors
karlis@PC1:~$
karlis@PC1:~$ tar xjvf skype-0_90_0_1.tar.bz2
tar: skype-0_90_0_1.tar.bz2: Cannot open: No such file or directory
tar: Error is not recoverable: exiting now
tar: Child returned status 2
tar: Error exit delayed from previous errors
karlis@PC1:~$
kâdu distru izmanto?????
un ko tas jums izsaka?
tev ðis arhîvas ar skype ir novilkts????[/b]
kâdu distru izmanto?????
un ko tas jums izsaka?
tev ðis arhîvas ar skype ir novilkts????[/b]
ej uz skype.com tur velc nost skype prieks Debian un wnk ar dubultklikðíi ver vaïâ un tâlâk viss auto 🙂
daþâm distrâm nav defaultâ rpm instalâcija, tâpçc ir labâk zinât ko vispâr augsti godajamais jaunais linuxists lieto – ubuntu, -bsd, mepis, gentoo, utt
distra – nu kâ saucas tas ko uzinstalçji, linux ir kernelis ne distra.
ej uz skype.com tur velc nost skype prieks Debian un wnk ar dubultklikðíi ver vaïâ un tâlâk viss auto 🙂
daþâm distrâm nav defaultâ rpm instalâcija, tâpçc ir labâk zinât ko vispâr augsti godajamais jaunais linuxists lieto – ubuntu, -bsd, mepis, gentoo, utt
distra – nu kâ saucas tas ko uzinstalçji, linux ir kernelis ne distra.
Priton neapvainojies
Priton neapvainojies
cd /home/[useris]/Desktop
un tad taisi tar atpakoðanu.
Laikam tieðâm linux nepanesîsi, jo izskatâs, ka angïu valodu nemâki, tur ir error reports konsolç, ka nevar atrast paku.
edit – Ubuntu var ielikt ar apt-get. Secîba:
ieliekam universe/multiverse repozitorijus, un konsolç rakstam:
sudo apt-get install skype
Ubuntu (vismaz 6.10) defaultâ nebija skype repozitorijs, nezinu kâ ir ar 7.04. Visus repozitorijus var atrast iekð easylinux.info.
cd /home/[useris]/Desktop
un tad taisi tar atpakoðanu.
Laikam tieðâm linux nepanesîsi, jo izskatâs, ka angïu valodu nemâki, tur ir error reports konsolç, ka nevar atrast paku.
edit – Ubuntu var ielikt ar apt-get. Secîba:
ieliekam universe/multiverse repozitorijus, un konsolç rakstam:
sudo apt-get install skype
Ubuntu (vismaz 6.10) defaultâ nebija skype repozitorijs, nezinu kâ ir ar 7.04. Visus repozitorijus var atrast iekð easylinux.info.
Ja es saprastu ko tu ar to domaa?Kas tas ir?Es saku tiko uzliku to linux!kur to var apstiities?
Nu kas tev paraadaas kad iesleedz savu datoru? Liidziigi kaa ar Windows ka pie ielaades paraada kas pa OS ar WindowsXP logo piem. taa arii Linux raada.
Preses relīzes