Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Ka uztaisīt trakeri (????)
osh- pats esi idiots :die:
azazul-adresi vari iedot kur to saakt???
samuraj-nu lab negluzzi taa kaa draugiem.lv bet kaut ko liidziigu… :wtf:
Sāc ar google, apgūsti no sākuma kā pareizāk ar viņu meklēt nepieciešamo – jā, tur ir iespēja labi visu izšķirot. Un tad sāc ar savām zināšānām par google, tajā pašā google meklēt kā taisīt mājaslapas. Burvīgi? Jā tu to izdarīji pats – wooh cool, tagad ieej kādā forumā un “uzkakā” kādam kurš nezina kā meklēt informāciju google un tad turpini darīties tālāk. Yeah, tu vēl palīdzēji tagad cilvēkam, bet nav garantijas, ka palīdzeji. Jo daudziem tādiem kā tu, nedalec, ka jāmeklē google un tik turpina prasīt tiešos linkus forumos 🙂 Smagi gadījumi pastāv, bet ceru, ka līdz tevīm aizies. Turklāt! Tādu kā draugiem.lv nav nemaz tik grūti uzcept, tikai nesāc uzreiz taisit tieši tādu pašu: ar ajax un citiem jokiem, primitīvākas versijas – nekā tur grūta nav 🙂 Kad uzcepsi normālu CMS, tad arī sapratīsi, ka vienīgais, kas vajadzīgs, lai izveidotu tamlīdzīgu kā draugiem.lv ir smadzenes, rokas, google un laiks protams. Bet vai tev tas ir vajadzīgs?
Liidz ko es izlasiiju tavu comment, gaaju uz adress http://www.w3schools.com>>>learn PHP…
so neko tur neiemaaciidamies naaku atpakall 😀 😉
Ok..
Liidz ko es izlasiiju tavu comment, gaaju uz adress http://www.w3schools.com>>>learn PHP…
so neko tur neiemaaciidamies naaku atpakall 😀 😉
Nu tad nejautā šeit vairs jautājumus sakarā ar web veidošanu. Dažiem cilvēkiem vienkārši nav lemts..
es gribeetu uztaisiit saitu taakaa draugiem.lv vai notepad.lv…
luudzu iesaki kaut ko, ko man dariit???
Vecīt- man jau sāk apnikt, ka nelieto korektu valodu! Iesaku laboties!
gribu trekeri, tūlīt un tepat!
Viss vajadzīgais te ir pateikts:
2. Veidojam maziņu bloga tipa mājaslapiņu
3. Sākam mācīties php
4. Veidojam jau ko nopietnāku.
Bet varam vispār neko nemācīties, paņemt gatavu šablonu un salikt savus tekstus:P
ņem mazais censoni
->fox8 Cik tad tev dauz laika vajadzja, lai uztaisitu sadu majas lapu(notepad.lv), un vai tu pats pasmacibas cela uztaisiji, vai ari, kad tev skola macija ka jataisa majas lapas un tu paraleli pats taisiji?
Lai skolā mācītu tādas lietas. Visu apguvu pašmācības ceļā. Nu tā varētu teikt par mājas lapām sāku mācīties jau sen, kad gāju kādā 7 klasē, tagad iešu 3 kursā. Sākumā prostas lapas taisīju ar wordu 😀 Vēlāk sāku mācīties pats html, css, un beigās php. Tas nemaz nav tik viegli, kā no malas izskatās. Vajag ļoti daudz laika un pacietības. Un arī no paša sākuma mācoties tu nevari gribēt jau labu mājas lapu. Tavas prasmes un zināšanas nāks laika gaitā.
P.S. Neviens meistars no gaisa nekrīt.
es gribeetu uztaisiit saitu taakaa draugiem.lv vai notepad.lv…
luudzu iesaki kaut ko, ko man dariit???
drink poison……
Notepadam slikta slava? Nav gadījies dzirdēt no nopietniem cilvēkiem
Bučiņa tev.
Preses relīzes