Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › kā virspusēji noslēpt vai mainīt IP adresi ?
Lūdzu atbildiet pēc iespejas detalizētāk, un mazāk specifiskos terminos.
Liels paldies!
p.s. saprotu ka galīgi noslept protams nav iespējams !
Diemžēl es nemāku vienkārši izteikties.
Tātad, caur šo tu vari pārslēgties starp režīmiem, tor enable vai tor disable, ja būs disable, būs tava IP adrese, ja enable, programma paņems kādu random IP adresi un ar to tur varēsi sērfot droši.
Papēti, paskaties, ja kas jautā.
Novilkt varam šeit:
kas ir IP un kur manā traktorā to var atrast?
Atkal kāds mopšveidīgs kadrs uzradies?
kas ir IP un kur manā traktorā to var atrast?
Atkal kāds mopšveidīgs kadrs uzradies?
kas ir mopsis?
Un vel jautajumi –
Vai ja informacija kas izmantojot Tor iet caur gadijuma IP adresem un serveriem nevar tikt atverta un izmantota? Rspektivi vai ta random servera turetajs nevar launpratigi nokopet manus loginus un passwordus, ja eju bankaa vai mailboxaa?
Vai ja gribu zināt kāda ir mana ip-adrese:
man IP… 86.21.43.58 atrodi nu mani…
Š e, ja ieinteresēts ir noslēpt savu īsto IP, der jebkuš pidriks, proxy, vpn, tor. Bet, ja gribi neonacistu video skatīties, nē publicēt labāk, kur nošauj un glavas griež nost un ieņem stāžu (internetā tāds agrāk bija populārs :D), tad veikalā pirkta priekšapmakses karte nelīdzēs, tas tā, lai piemērs izklausītos mazliet amizantāks.
Līdz šim izdomāju, ka vajag svaigu alumināju (jau atkal, lai amizantāk), un uz tā izsmacētu virtuālo os no kura tad arī laiž caur vpn + tor + vpn šadā secībā.. Tas tiem pamuļķiem, kas tic, ka VPN servisi tiešām visu datus piltrē cauri RAM moduļiem, kuros viss nodzēšas bez pedopīlu pēdām. bitcoin ir ļoti caururbts, bet ir atsevišķi atservisi, kas to izlabo.
Ja gibi pentagonu izdrillēt, tad ej noķer zobenzivi, būs jautrāk.
Preses relīzes