Kā visefektīvāk cīnīties ar Twitter spamu?

Sākumlapa Forumi Software Internets, P2P un Serveru programmatūra Kā visefektīvāk cīnīties ar Twitter spamu?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Atsevišķi cilvēciņi savā lielummānijā aizgājuši tik tālu, ka Twitter spamu ķipa “Es šorīt piedirsu bikses” redirektē arī uz draugiem.lv (via dtweet) un Facebook. Paldies Dievam, ka vismaz G+ nevar piespamot.

Un viens no šādiem spameriem ir Notepad moderatora statusā – tik neteikšu, kurš.

Protams, izmest visur no draugiem šo indivīdu var, bet vai nav kāds alternatīvs risinājums? Varbūt sadot pa purnu?

Anonīms
    Neaktīvs

Tur stūrī pie viņa ziņas ir tāds “X” -Nevēlos lasīt šī autora runā- un vairāk no šī autora draugos neredzēsi runā sadaļā viņa ziņas.

samurajs
    Participant

Urā – atrisināts! Un Facebook’ā pie komentāra ķekša ar labo ausi – Unsubscribe from [vārds]

Nāve spameriem!

APOC
    Participant

Labāk gan būtu izvēlējies “Sadot pa purnu.”.

Visiem spamojošaniem/ķēdes vēstuļu veidotājiem – ībļiem. Neatkarīgi no dzimuma un vecuma atrast un iedot pa redeli!

shady
    Participant

Jā, es arī pamanīju… Gribēju jau ko teikt konkrētajam indivīdam, bet nebija laika…

Diemžēl twitter`i lieto dažādi cilvēki, šādi cilvēki sabojā iespaidus par pasu twitteri jaunpienācējiem. Ieteiktu pēc atkārtotām muļķībām šādiem cilvēkiem atsekot, lai savā twitter kanālā redzētu tikai to informāciju, kura tev ir saistoša. Par draugiem.lv bloķēšanu jau Jānis Bērziņš atbildēja.

dzhonsons
    Participant

Paldies dievam, ka facebookā neesmu sapinies ar notepadiešiem 😀 Tur gan mani twīti tiek nosūtīti. Traukos, tur nav tas. Savukārt, facebookā, šad tad sanāk izvērst kādu diskusiju ar cilvēkiem, kuri twitteri nelasa.

aidz
    Participant

pesronīgi man tā spamošna ritīgi kretinē.

kaitina vienkārši 🙂

Jaunzems
    Participant

Ja es ierakstu esmu redzējis jau tviterī, kādēļ gan man vajadzētu to lasīt vēl Facebook un draugiem.lv? Bieži vien crosspostētā informācija ir nerelevanta (piemēram, atbildes konkrētam profilam).

Pie tam, es apšaubu, vai šādai informācijai (tas laikam būs tas moģerators, par kuru runā OP) vispār jātērē elektroni.

Tieši tādēļ es lietoju Tweetdeck:

[img]https://i.imgur.com/e7kAD.png[/img]

garaisezis
    Participant

labāk kāds pasaka kā tikt vaļā no paša twitter spam sistēmas, katrs otris ieraksts ir – my twitter age is… kā lai no tā tiek vaļā…?

buldozers
    Participant

kāpēc es esmu nobloķēts? 😀

Stormbird
    Participant

Kārtējo reizi priecājos ka man nav vajadzīgi ne tviteri ne feisbūki un draugos esmu tikai ts ķeksīša pēc 😉 Arī tur ieeju labi ja reizi pāris nedēļās un nosūtu atpakaļ visas ķēdes vēstules tiem kuri paši man viņas atsūtījuši, varbūt sapratīs ka man tādas nafig nav vajadzīgas 😀

WordPad
    Participant

Kas ir twitter?

reGative
    Participant

Tāpēc, ka cilvēks nevēlas tērēt bezjēdzīgi laiku. 🙂

faq
    Participant

Tas ir kautkas līdzīgs blogam. Tikai atšķirība, ka var ierakstīt kautkādas 140 zīmes. Kā 1010 Nokias laikos. Daži indivīdi (~320000000), kuri nemāk neko vairāk par vienu neadekvātu teikumu, šādi var izpausties. Jo ja šamiem būtu blogs, tad atmazka “Te, ***, vairāk es ierakstīt nevaru” vienkāši nenostrādātu. Nu un vēl ir arī protams modīgie bļaģeri un citi interneta varoņi. Viwenvārdsakot Wordpad, samērā padebīla kompānija, kurā ikdienas interneta jūzerim nevajadzētu bāzt savu degunu. Javien protams tavs darba devējs neuzskata, ka tev tur būtu jāsēž un jāspamo savi debīlie, nievienam nevajadzīgie produkti. Tad gan. Tā ir īstā vieta kur atrast klientus. Un to es saku bez sarkasma.

Kon
    Participant

Lai arī esmu atkarīgs no soc. vides inetā, tieši ar Twitteri esmu uz Jūs

shady
    Participant

Personīgi man Twitter > RSS, lai arī pēc būtības šos abus nav korekti salīdzināt. Bet gribēju pateikt to, ka ja nezināt vai nemākat ko lietot, tad nevajag nolikt pašu twitter un to lietotājus. Tas izklausās pēc linux ķengāšanas, kad kāds pat nav to pamēģinājis vai uzlicis un nākošajā dienā izdzēsis, un tagad visur gudri runā, ka tas ir štrunts, tas nekam neder, tur nekas neiet utt utt…

Kon
    Participant

kuš, vēl msh nav izteicis savu viedo viedokli :>

dzhonsons
    Participant

Ko lai saka heiteriem:

Alus, Linux, Twitter, Chrome, Firefox, Microsoft, un, pats galvenais – Apple, sukā un ir nekam nederīgi mēsli :>

Ak jā, piemirsu viedtālruņus :>

buldozers
    Participant
    vrt56
    Participant

Runājot par twitteri, pašam ir jaizvēlas, kam sekot vai nesekot, tā ir brīva izvēle, reizēm tik tiešām var uzzināt kaut ko noderīgu vai pieteikties konkursiem (reizēm pat ar ļoti labām balvām), vai sekot līdzi, kas notiek pasaulē, nešķirstot visus portālus pēc kārtas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā