Kā visefektīvāk cīnīties ar Twitter spamu?

Sākumlapa Forumi Software Internets, P2P un Serveru programmatūra Kā visefektīvāk cīnīties ar Twitter spamu?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    web33
    Participant

hruk hruk ….

web33
    Participant

a Jaunzems tāds kruts pēdēja laikā palicis (var pie tevis darbā pieteikties )

Aldis
    Participant

Jap… Es ar gribēju izteikt savu dusmu uz šo pašu cilvēku, kas ir sabloķets Te visiem, un tā.. 😀 Esmu pat arī izteicis nepatiku… 😀 😀 Arī feisbukos, utt ar jamo pilns.

Lai vai kā, man arī salinkots viss ir ar twitter profilu, bet ceru ka nekrītu nevienam uz nerviem 🙂 Jo tvītoju tikai kaut kādu info, un ja nav nekā laba ko uzzināt citiem, tad netvītoju un nesaku nekā! 🙂

Genādijs
    Participant

brīnos par cilvēkiem kas to mēslu vispār lieto

Evers
    Participant

Tu ar neizproti Twitter pielietojuma veidus.

Es piemēram twitteri galvenokārty izmantoju kā personīgo miniblogu, kurā ierakstu kādus būtiskus vai interesantus notikumus no savas dzīves, būtiskākus par brūnā lāča pieveikšanu. Un es to nerakstu priekš citiem, man vispār tur sekotājos ir tikai daži labi draugi, lietoju privātajā režīmā. Es to rakstu, jo ir interesanti pēc pusgada palasīties pašam savu vēsturi! 🙂

Genādijs
    Participant

Grozies kā gribi bet pa lielam tā jau arī ir twitera būtība, publiski noziņot kad brūnais nācis pasaulē.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā