Kā webam uztaisīt reģistrāciju?

Sākumlapa Forumi Saites un Pamācības Web un Programmu pamācības Kā webam uztaisīt reģistrāciju?

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ashais
    Participant

Lūdzu palīdziet.. servers man atbalsta MySQL, PHP utt… tikai problēma, webs ir uztaisiits, bet nemāku izveidot reg.. help…

nitro
    Participant

Kaadu veel reg? Izsakies skaidri un pilni ja gribi aatru un korektu atbildi!

ashais
    Participant

Nitro wrote:

Kaadu veel reg? Izsakies skaidri un pilni ja gribi aatru un korektu atbildi!

Lai cilvēki man webaa varētu piereģistrēties, lai piem komentārus varētu likt tikai reģistrēti lietotāji..

deivs001
    Participant

Lieta, ko varu ieteikt ir sāk mācīties PHP un MySQL sadarbību, ar tādu veidu sadarbībām tiek arī veidotas reģistrēšanās mājas lapās. Kad piereģistrējas cilvēks savus ievadītos datus ar PHP palīdzību nosūta uz datubāzi, kurā tiek uzglabāts viņa niks, parole un visādi citi brīnumi.

Foxsk8
    Participant

Sāksim ar to, ka vismaz vari iedot sava web adresi, protams, ja esi uzlicis to uz kādu serveri. Ieteiktu apmeklēt phpbb.notepad.lv varbūt būtu vieglāk to visu sajūgt kopā. Vienozīmīgi, tavā gadījuma ir jālieto vai nu paškodēts engine (dzinējs), vai arī jālieto kāda open source.

P.S. Esmu par phpbb

Mad182
    Participant

Nu uztaisi figņu, kas ieraksta datubazē niku, md5 paroli un attiecīgi vvz ko tu vel tur gribi – postu skaitu, avataru un visu citu, kas ienak prātā.

Tad uz cookies vai sesijām login, nekā briesmīga – pēc nika atrodi db paroli, ja ir īstā parole, tad uzliec cepumu/sesiju un lietotājs ir ielogojies.

Talāk lietotājiem vari rādīt komentāru pievienošanas formu, kaut kādu profila panelīti un visu citu, kas ienak prātā. Nav to nemaz tik sarezgīti izveidot, ja ir kaut aptuvena nojausma par php un mazliet pacietības. Un ja gribi savu lapu, tad tomēr php mazliet vajag iemācīties.

EmilsF
    Participant

Viņš saka ka neprot! tātad jēga tev te visu stāstīt? 😉 😉

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā