Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kaa izveidojaas tavs i-neta profils un taa noziime?
Niks – noziimee vairaakas lietas – gan nitrogliceriinu, gan N20, gan transporta paatrinaashanas iekaarta, gan veel shis tas..izveeleejos taapeec ka patika kaa skan un pa druskai no visaam zinaamajaam noziimeem
Avatars – neko vairaak par to ko redzeet var nenoziimee jo random rezhiims
Paraksts – taspac kas avataram
Cik daudz atbilst reaalajai dziivei? – ~80% +|-
Pieziimes – ja nu vieniigi tas ka shis niks ir populaars taapeec nevajag domaat ka 1 un taspats cilveeks vairaakaas vietaas ar to pashu profilu..
Avatars- Mainās diezgan bieži, tāpēc ka man lietas ātri apnīk.
Paraksts- –
Cik daudz atbilst reaalajai dziivei? ~54%
Mans īstais niks tika nobanots šeit.
Vispār mēdzu to izmantot dažādās spēlēs un kā login’u, ja parāda ‘this nick is already taken’.
Mans niks – samurajs – veidojies no personiskajām rakstura īpašībām (esmu neatlaidīgs, spītīgs, valdonīgs, kaujiniecisks Auns ar lieliem ragiem!) + Freda dziesmas “Kalnu ielas samurajs” Senāk netā biju Runcis_Bazzilio.
Savam nikam atbilstu diezgan precīzi… 😀
“Sid” = “Sex Pistols” basģitārists.
Man tas neatbilst vispār nemaz, jo es esmu mieru meklējošs flegma. 🙂
Avatars ir mainīgs un paraksts – tāpat.
Avatars: Mainās reizi pa 2 mēnešiem.
Paraksts: Ietilpst vienmēr kāda reklāma, links, noderīga informācija.
Cik daudz atbilst reaalajai dziivei? ~80%
Piezīme: Niks ir ļoti sens, vismaz kādi 3 gadi. Niku izvēlējos unikālu, lai citur arī zinātu, ka tieši es esmu tas cilvēks nevis kāds cits.
Avatars: Patīk agresīvi ričuki un ar meitenēm smuks savienojums, kurš gan nepiekritīs? (Ričuka vietā baiks,car,traktors…)
Paraksts parasti kautkas bezjēdzīgs, spams vai vel kāda jēlība. 🙂
Avatars man visur ir vienāds, ja vispār tāds ir. Reizēm man vienkārši slinkums to ielikt.
Paraksts.. hvz.. Godīgi sakot, pat nezinu, vai man šajā forumā vispār ir paraksts, tūlīt redzēšu.
Cik daudz atbilst reālajai dzīvei – vot, šajā huiņā es neiebraucu.
Niks
Mēdzu lietot arī citu niku, kur šis niks jau ir aizņemts.
Diemžēl šis niks “shady” ir ļoti izplatīts arī mūsu LV tīklā, tāpēc man bieži piesienas visādi pokemoni ar kaut kādu CS or etc ko…
Vai nu kā, ar šo niku esmu tikai šeit: Datuve.lv; Linux.edu.lv; Notepad.lv; Filozofija.lv => laikam neko nepiemirsu.
Avatats
Paraksts
Dzīvē
Avatars- Nez,parasti kkas no tehnikas
Paraksts- Parasti ierakstu ko vajag…
Cik daudz atbilst reaalajai dziivei? ~Nevar saprast,vnk patīk Žiguļi!
avatars- nezinu, vienkārši iepatikās
nika nozīme- nu itkā usins LV mitoloģijā ira dievība :D, bet tas tā
atbilstīb man- iesauka reālajā dzīvē 🙂
Preses relīzes