Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Kad Jūs kļūsiet par miljonāru (kalkulators) (Godīgā ceļā) Liekam atbildes
Pamatdati, alga vidēji 1500 eiro.
Cik varētu ziedot uzkrājumiem: 300 eiro
Procentu likme: 2%
Sagaidāmais algas pielikums: 10%
Rezultāts: 😀
Ja Jūs veidotu uzkrājumus no pilnīgi visiem saviem ienākumiem, Jūs kļūtu par miljonāru 44 gadu vecumā.
Ja jūs atliktu malā 300 EUR katru mēnesi, Jūs kļūtu par miljonāru 120 gadu vecumā.
Š…emot vērā, ka Jūsu alga katru gadu būs 10% augstāka un Jūs vienmēr atliksiet malā 20% no Jūsu algas, Jūs kļūsiet par miljonāru 59 gadu vecumā.
Kāds man var pateikt, kā tie visi āpši kas ir miljonāri ir to visu ieguvuši godīgā ceļā? 😀
Ja jūs atliktu malā 40 EUR katru mēnesi, Jūs kļūtu par miljonāru 2100 gadu vecumā.
Š…emot vērā, ka Jūsu alga katru gadu būs 0% augstāka un Jūs vienmēr atliksiet malā 100% no Jūsu algas, Jūs kļūsiet par miljonāru 2100 gadu vecumā.
Ja Jūs veidotu uzkrājumus no pilnīgi visiem saviem ienākumiem, Jūs kļūtu par miljonāru 40 gadu vecumā.
Ja jūs atliktu malā 200 EUR katru mēnesi, Jūs kļūtu par miljonāru 109 gadu vecumā.
Š…emot vērā, ka Jūsu alga katru gadu būs 10% augstāka un Jūs vienmēr atliksiet malā 14% no Jūsu algas, Jūs kļūsiet par miljonāru 58 gaduvecumā.
Figņa tas viss. Pat ja es atliktu vairāk naudu, noteikti pirms tiem 60ciktur gadiem man būtu ārkārtas situācija, kurā to naudu varētu efektīvi notriekt produktīvāk, nekā marinējot papīru ar iedomātu vērtību bankā, kamēr pēc pasaulē strādājošajiem fizikas un ekonomikas likumiem ekonomiskā izaugsme vienmēr noved pie inflācijas. Vidējā inflācija vienmēr padar 50% no noguldījumiem neefektīvus
,otra puse būs pārāk riskanta, jebšu ilgtermiņā zaudēs.
parāds nav brālis, vīrs un vārds, savam godam kantis nerīvē
Ko lai dara, ka es tāds godīgs 😀 mūsdienu sabiedrība to nesaprot. Cits manā vietā noteikti tā arī būtu izdarījis.
Tresais nu skatīsimies naakotnee….:D
Par šo personu aizskaršanu, necieņas izrādīšanu BANu pelnījis uz mūžu!
Preses relīzes