Kada ir laba CD un DVD lasitaja/rakstitaja firma

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kada ir laba CD un DVD lasitaja/rakstitaja firma

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    E-500
    Participant

es nezinu kadu rakstitaju izveleties tada kurs necakare diskus un uzticams cdrw/dvdrw

vai kada ir jums un kadas atsauksmes

varbut kadi modeli jau gatavi iesakiet

paldies

usins
    Participant

Nav nozīmes. vismaz ne pirmos 5 gadus. Ilgi turās LiteON (darbā ļoti daudzi vecie ir ejošā kārtībā) LG nav ne vainas. Samsung ar OK (blueray diskiem)

E-500
    Participant

Skatos, pēdējā laikā, daudzi komplektē PC ar to Optiarc. Varbūt, tas kāds baigi labais?

msh
    Participant

Nobalsoju par Lite On lai arī pēc visādiem apskatiem nav diez ko labs – vienkārši tāpēc, ka man ir sanākusi lite on DVD rakstekļu sērija 😀 Vispirms 2005. gada sākumā nopirku DVD rakstekli, kurš joprojām ir dzīvs latvijā, pēc tam pagājušogad gadījās tikt pie viena puslīdz ciešamā stāvoklī esoša līdzīga, un šitentajā kastē, to nopērkot, atkal priekšā viens 😀

Vecajiem samsūdiem bija mūžīgā problēma kad pēc pāris gadu lietošanas diskdziņa atvilktne tukšam diskdzinim negribēja atvērties bez adatas palīdzības, ceru ka tas beidzot ir novērsts 🙂

Wuu
    Participant

Lite On

Evers
    Participant

Uzticos Optiarc, nav no tiem klusākajiem, bet savu uzdevumu veic teicami.

NEC variants ir nevietā jo tādu NEC vairs nava. Tagad ir NEC + Sony = Optiarc.

msh
    Participant

Nu tagad viņš ir uzticams, bet kā pēc kādiem 3-4 gadiem?

E-500
    Participant

Paldies, par precizējumu, tādas aizdomas jau bija, ka tur kaut kas apvienojies, tikai nepētīju sīkāk. 🙂

Ralfie
    Participant

Ja vajag, tad pērku LiteOn’us – pārbaud’ta vērtība 4-5 gadiem – tad gumija sakalst un atvilne nenāk laukā, bet tas ir visiem.

grisha
    Participant

Nevienu no tiem neizveeleetos. Mana izveele ir Pioneer. NEkad nav pieviilushi.

Taa ka nobalsot nevaru.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā