Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kāda ir nejēdzīgākā dāvana?
Man visvairāk gadījies, ka uzdāvina odekolonus (arī dārgos), nezinot kādi aromāti man patīk. Kaut kā pamazām pēc skūšanās jau tos izlietoju…
P.S. (neliela piezīme par tēmu) :
Veikals “Dāvanas” ir vieta, kur tev pa muguru skrien skudriņas, tikai iedomājoties vien, ka kāds var tev uzdāvināt kādu no tām lietām.
Un vispār nafig tādu ēdienu nest, ja zini, ka tas nav jubilāra iecienīto delikatešu sarakstā.
Ja vēl mirtu badā, es saprastu.
Vispār cilvēkam, laikam, kaut kas aizgājis sviestā.
Zupa bija viena no nejēdzīgākām dāvanām, bet pārējās ar izbesija.
Konfetes/ šokolādes ar izbeigušos termiņu, apģerba gabali, kuri jubilariem neder ne pēc izmēra, ne pēc dizaina, ne dzimuma u.t.t. u.c. s@di.
Tizlākais ko var uzdāvināt Jānim ir alus kauss vārdadienā. Nu kur lai es viņus visus grūžu?! Nopietni- katru gadu kolekcijai tiek pievienoti 3 līdz 5 jauni kausi… Ieskrūvējiet tak viņus sev, un izdomājiet ko oriģinālāku. Jejbogu, nu?!
Tad vēl pirms pāris gadiem bija tāds interesants atgadījums. Apkalpošanā bija viens muzejs, kad es biju atnācis šos apraudzīt, tūliņpa durvīm iesperās skrandains smakojošs vecis. Kā par brīnumu pienāk uzreiz pie manis un dod paša uzgleznoto gleznu kā dāvanu. Bildē uzskrecelēts ar melnu kaut kāds dabas skats, nu itkā nekas sarežģīts, bet prasts arī nelikās, bet tas rāmis – bilde iestiprināta starp divām rupji apgrieztām stikla loksnēm, kuras aptītas ar alumīnija drāti, lai neizjūk. Es kā mākslas nezinātājs, protams, atsakos, saku ka man tādu nevajag, bet, bet tā muzeja darbinieki vēl piebalso “Š…em, šis ir labs mākslinieks!!!”.
Diemžēl, mākslu nenovērtējis, garadarbu izmetu aiz stūra tuvākajā miskastē. Lai piedod man bohēmā ieslīkušais mums nezināmais talants!