Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Kādam nav lieka Videokamera?
Tātad pretī dodu:
EIRON DVD pleijeri(šādu, bet nav USB un kartes, kā arī pults,
FireWire PCI karte,
W810i disks,
Nokia MD-8 skaļrunis(nav bateriju, pirms pusgada vismaz strādāja.),
2X256MB DDR RAM`i.
Tas pagaidam būtu viss.
P.S. Lūdzu, bez offtopika!
P.S.S. Neko vairāk par kasešnieci(ideālā gadījumā parasto Video8) nemaz negribu un nevajag, un tādas vērtība ar strādājošu akumulatoru nav lielāka par 30Ls.
P.S.S.S. Vajag, lai aklumators strada un tur vismaz pusstundu!(nu +-)
Dabusi to kameru un nometisi sturi! Filmesi.. sasitisi kajinu un aiziesi majas! Tad jau labak adodu savejo kadam citam jo par playeri nemainisu!
Un kāda tev ir? Varu jau ko vairāk arī dot pretī.
2. Sep, 2009 at 17:55
P.S. Lūdzu, bez offtopika!
P.S.S. Neko vairāk par kasešnieci(ideālā gadījumā parasto Video8) nemaz negribu un nevajag, un tādas vērtība ar strādājošu akumulatoru nav lielāka par 30Ls.
nu nemaksā videokameras tik maz .. varbūt ir reti izņ ēmumi ar vecām nestrādājošām/pusstrādājošām kamerām.
….jauns tavs dvd atskaņ otājs maksā ap 20-25ls, ja nemaldos, šis nav tavs vienīgais absurdais topiks, agrāk ieplīsušus cd-vāciņ us pret ko tur gribēji mainīt 🙂
jā, ar datoru no ob1 puses tev paveicās, bet šāda veiksme var uzsmaidīt ļoti reti 🙂
Par tēmu, sakrāj nu vēl 30Ls x2 un nopērc kameru ar normāliem parametriem un miniDV kasetēm.
Ak jā, bet tu taču gribēji palūgt kameru, lai to sasistu. Pat ja būtu izmetama kamera, es to drīzāk nodotu utilizācijā, nevis atdotu izlutinātam bērnam, lai sadauzītu. 🙂
gribu nofilmēt savu seju, kad mani uzšauj ar katapultu
tu esi stulbs?
kamera atradīsies ekstrēmos apstākļos(gribu nofilmēt savu seju, kad mani uzšauj ar katapultu).
gribu redzeet tavu gjiimi, kad elementaaraas fizikas (kuru tu noteikti nemaacies :>) deelj dabuusi ar kameru pa zobiem (inerce) :>
jampampinj, filmee ar moblju un neaizmirsti savu labi baroto viepli iemest visaas iespeejamajaas vietaas internetaa! cilveekus tas noteikti interesees!!!
gribu nofilmēt savu seju, kad mani uzšauj ar katapultu
tu esi stulbs?
😀 😀 😀 Š oreiz man izredzētā domu gājiens patīk 😀
Preses relīzes