Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Kadas atsauksmes par sho portativo?
Tagad sakraju vairak $$$ un tikko pasutiju Samsung 7 serijas lapsi, ar tads plaans, ne kartigs lapsis ne kartigs netbook.
luuk sho pasutiju:
Vel isti nezinu vai bus i7 procesors (3615, vai 3635), bet man shkjiet ka tur kur pirku vnk vel neatjaonoja infu, jo pierakstits ka nak ar preinstaletu win8 kursh nak tikai modelim ar i7 3635 proci,..
Ok ta tad, ko varat teikt par konkreto lapsi? Nav ari nekada dizha infa interneta par konkreto modeli ar nvidia grafiku un i7 ar 3xxx proci….
taatad nav ko teikt? ja?
Crowam laikam gaishregja spejas ka redz ka es nospekjoju nevizhigi atplesu kastiun vel bateriju sachakareju pa 4dienam. aizsutiju atpakalj tieshi tadu kadu sanjemu, atpakalj nemaz nebutu sutijis ja butu viss ok lapsim.. kapec man butu jadoma kas talak notiek ar to lapsi? talak lai doma asus (ja rtuna iet par to kuru aizsutiju atpakalj) un hlams ar nebija…
Te laikam ka tik shady bus ko jedzigu pateik cik sapratu vinsh uz apskatiem ir njemis paris samsung aparatus…
Preses relīzes