Kādas ir atmuitošanas izmaksas no ASV?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Kādas ir atmuitošanas izmaksas no ASV?

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    LooNeY
    Participant

Ir plāns sūtīt preci 1400$ vērtībā no ASV, tā kā uz šo Eirokrievijas nostūri firma nesūta, sūtīšu uz Īriju vai Vāciju (vēl neesmu izlēmis) kur arī nāksies muitot, tad draugs atransportēs ar auto uz LV. Tā kā ‘atmuitošana’ ir ES regula tad +/- vajadzetu būt vienādām izmaksām vienalga vai muitoju Latvijā vai Vācijā vai citur ES robežā. Ne?

Konkrēti ir noskatīts elektrolongbords. Kopējā vērība ap 1400 doļi (~1200€) vai kaut kur var apreiķināt cik aptuveni atmuitošanas prieks izmaksātu šādai lietai, jo kā ‘dāvanu’ vairs nevarēs atsūtīt tādā cenā. 😀 Vai vispār ir vērts? Ja tur muitošanas izmaksas būs 300..400eur+ tad bezjēdzīgs pasākums jo lētāk sanāks pašam aizlidot uz ASV, nopirkt un lidot atpakaļ.

Crow
    Participant

Sūdīgs plāns. ES regula ir, jā, bet tur kaklu var lauzt preču klasifikācijā. Figviņzin, par ko tas brīnums tiek uzskatīts. Ja par motorizētu transporta līdzekli, tad būs 10% muita. Bet tas būtu sīkums. Neaizmirsti par PVN. Vācijā 19%, Īrijā vispār 23%, un tas ir pa virsu preces vērtībai + šipingam, kas pāri dīķim sanāk ne mazais + visiem citiem izdevumiem.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā