Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kādas prognozēs, vai Krievu valoda kļūs par otro valodu?
oficiālo
Esmu spītīgs – ar krievvalodīgajiem runāju tikai latviski, ienāca prātā nesens gadījums, kad pa telefonu ar apsardzes firmas tehniķi runājām katrs savā valodā, toties viens otru itkā sapratām. 😀 Bet nu varēja jau cilvēks pacensties latviski runāt.
(protams neskaitot tiešām nepieciešamas reizes. Bet nu tiešām. Tiešāāām.)
Un otrs, 100% būs tādi, kas pēc tam tikai un vien kūkos, tāds ir likums, runā ar mani krieviski. Vot, tad gan būs hajs.
Lai taisa balsošanu, un ieliek arī citas valodas, vācu, agļu, man nekas nebūtu pretī pret angļu valodu. Nākošais, ja krievs gribēs ko teikt, lai maļ agliski, un mēs tā pat, un nebūs nevienam, ne otram jāpiekāpjas.
P.S. Atceros vienu gadījumu, sēžu autobusā, braucu uz darbu, runāju ar šefu, tas saka, ka algas šodien nebūs, es pilnā balsī (“ble **** zaje ****”) viena tantiņa sēž blakus un krievisi saka, lai lamājos savā valodā, es godīgi atbildēju, lai dodās uz savu krieviju un komandē parādi. Š aubos, vai viņa to saprata. 😀
Satversme
4. Valsts valoda Latvijas Republikā ir latviešu valoda. Latvijas karogs ir sarkans ar baltu svītru.
P.S. Vispār jau tie aziātu skuķi tīri simpātiski, taka kaut kāds labums jau arī no tā būs. 😀
hahā, aziātes ir arī mana vājība!
Ir runāts bez trešajām personām .. gultā pagales :>
Kāds prognozēs, vai Firefoxitis (aka TomijsVerhujetti) nav apēdis Wuu?
Eu! Nevajag mani apvainot! Es neesmu firefoxsitis![/spoil]
Nekļūs, jo lai grozītu Satversmi ir jāpiekrīt vismaz divām trešdaļām politiķu, un pēc tam vismaz pusei valsts iedzīvotāju.
Eu! Nevajag mani apvainot! Es neesmu firefoxsitis!
Eu, labi. Bet tagad atzīsties, kur liki Wuu?
Preses relīzes