Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kādi būs jūsu ieteikumi ? ( portatīvais + OS – 7 )
Vēlējos dzirdēt jūsu domas par OS+7 + portatīvais Toshiba…
Tā tad man ir portatīvais dators.. ( Toshiba )
UN OS – 7 ..
Gribu zināt, kas būtu jāzina, lai nesabojātu portatīvo datoru…
Kas būtu jāzina, lietojot jauno windows 7 uz portātīvā, kursh esot it kā piemērots… ?
Kādi ieteikumi jaunajam windows 7 ? ( MAN pirms pāris dienām pikstēja portatīvais, nesapratu, kas notiek, bet vēlāk bija skaidrs, ka no tā, ka uztaisiju sistēmas atjaunošanu nojuka HDD disks 😀
Nācās taisīt HDD atjaunošanu 🙁
Kādi būtu tie plusi un mīnusi, ko nevajadzētu darīt, lai arī šādas lietas nenotiktu… 🙂
IR bijusi neliela pieredze šādās lietās, bet gribās dzirdēt jūsu domas.. 🙂
btw, Lai nekas nesabojātos vajag izdzēst plaši izplatīto curve_hands.dll failu.. 😀
Es ierubiju pc -> Aiziet līdz tam logam, kur rāda starting windows, bet tajā vietā ar uzkarās un tālāk negāja.. 😀 Eroor listā apskatiju, ka problēma bija sistēmas atjaunošana 🙁
Tas vissu no4akarēja.. 😀
Pēc pīkstieniem nekas nenotika pat pc neizrubijās, bet turpināja pikstēt tajā pashā logā 😀
Modeļa nosaukums: Satellite L500 – 1UJ
P.S. Disku atjaunoju: Ierubiju pc nospiedu F8 tālāk uzpiedu repair windows un tur izvēlējos tia tādu fišku kā HDD atjaunošana….
( Logs, kurā iespējams veikt darbības ar cmd, pārbaudīt atmiņu, taisīt sistēmas atjaunošanu, un HDD atjaunošanu… ) Cerams, ka saprati :D.
( Pag, palidishu zem galda 😀 )
1. Format nafig visu kas tur ir: neizmantot visādus windows iebūvētos “drazento”, tam visam der Hiren boot cd, softi daudz un dažādi.
2. Palaist šo te visu:
3. Clean w7 install un basta.
Preses relīzes