Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kādi ir jūsu ieteikumi, lai nevarētu gulēt visu nakti?
p.s. Neisakiet enerģijas dzērienus, kafiju. 😀
To Tavu ieteikumi, var teikt lielākās daļu mācību stundās mēģinu ievērot… 🙂
1) Noteikti nodrošināt telpu ar svaigu gaisu, nekādā gadījumā nededzināt sveces.
2) Nestrādāt tumšā telpā.
3) Nedzert nomierinošās tējas u.t.t., tā vietā ik pa brīdim izsūkt krūzi kaut vai švakas kafijas or melnās tējas. Vismaz tā lai vienkārši izsakoties Tev prasītos uz tualeti ik pa pusotrai stundai.
4) Ik pa laikam apēst kaut ko saldu (kādas ledenes, halvu, cepumus vai citus sūdus)
5) Pats galvenais: Uzturēt jautru prātu. Klausīties uz dančiem rosinošu country, nekādā gadījumā neklausīties relaksējošu mūziku, vai depresīvu mūziku.
6) Remdena “vasaras ūdeņa” duša reizēm ļoti palīdz. Nekādā gadījumā neiet vannā vai siltā dušā.
7) Nelietot alkoholu!
😳 Tiem kas smēķē, ik pēc laika ieteicams uzsmēķēt.
9) Uzmundrināt sevi ik pēc stundas, ja nepieciešams. Izlasīt kādu anekdoti, noskatīties kādu video.
10) Nedomāt par guļamistabu. Aizmirst ka tāda ir uz zemesvirsas.
11) Rūpēties par to lai telpā būtu vismaz +23 +24
Pēc šī kodeksa ievērošanas, Tu varēsi palikt augšā kaut 3 diennaktis 😀
Š itā recepte mani ir izglābusi ntās reizes. Tiesa gan pēc tam labāk kārtīgi izgulēties, nekā turpināt knapināties, jo tas jau var sākt palikt bīstami 😉
2. 2 mazie sidri, + 2 D-Light
3. Uzpīpēt
4. Ierbīt lirisko rādio, hvz, pa eiropas hītiem parasti skan vakara stundās
5. Izdert kafiju
6. Paralēli macībām sēdēt netā
7. Aiziet uz tualeti
8. Neveidot špikerus priekš mācībām
9. Nemācīties priekš skolas, bet priekš sevis. Tas ir pierādījies. Ja tu mācies pats priekš sevis, atcerēsies to kaut pēcv 10 gadiem, bet ja mēģini kādu tabulu iekalt galvā, tad pēc 2 mēnešiem tu neko nezināsi
11. Ja sēdi visu nakti online, tad neej gulēt, jo ja 5 dosies gulēt, tad diezvai 8 piecelsies un kaut kur aiziesi. Labākais uz 12 vai vieniem būsu atkal online.
Paņem kādu draugu un mācieties kopā, vot arī visa problēma.
Bet nu protams stāsts šoreiz nav par mani…
P.s. Es jau nesaku, ka Jūs bišku tēmu ir mainījuši – sākumā runājām par to kā pavadīt nakti nomodā, tagad jau aizgāja par seksu 😀
Preses relīzes