Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kādi ir mūsu ģērbšanās paradumi?
T krekli mīļākā lieta, bet nekad ne veikalā pirkti, tie visi ir ar kādu nozīmi – no kādiem pasākumiem, utt…. kolekcijā lielākā vērtība ir FidoNet krekliņš no 1996. gada un firmas Pamir Expeditions krekliņš, dabūts par uzkāpšanu 7000 metros. Džinsi – nu tas defaultā saprotams, tikai saplīsušie un izdilušie (lasi: visērtākie) pa kluso no garderobes tiek izvākti. Neciešu biznesa etiķeti, bet kad tāda vajadzība parādījās (un to nedrīkst novērtēt par zemu), man ancuku nopirka biznesa kolēga un vienkārši nolika mani fakta priekšā 😀
Kurpes gan patīk pirkt dārgas, bet ne jau stila pēc, vienkārši, lai ilgi kalpotu. Lētāk iznāk. Saprotams, ka pie mums cena un kvalitāte ne vienmēr ir ekvivalenta lieta, bet gādās jau arī uz civilizēto Eiropu braukt pāris reižu gadā droši. Da vispār apaviem (arī sporta – un sporta apģērbam arī) jābūt brendam, jo tas nozīmē kvalitāti, ērtību, veselas kājas un extremālos apstākļos arī daudz vairāk. Bet par pārējo šmotku brendiem man reāli dziļi pofig.
Savu reizi patiktos arī riktīga metālista klozīte, bet esmu par slinku sagādāt, turklāt tur vajadzīga laba gaume, lai nepārsālītu.
Esmu modes nindzja – esmu nepamanāms. 😀
Pārsvarā sevi raksturotu kā klasiskā, dandy stila piekritēju. Manā garderobē ir lielākoties krekli, žaketes, kurpes, džinsi. Protams, vasaras periodā mazliet brīvāk, auduma šorti, krekliņi, kājās iešļūcenes vai kā tur tās sauca.
Tas nu gan man nešķiet tāds restorāns, kurā būtu jāģērbjas formāli. Š ad tad ieskrienu paēst, un saģērbies esmu, kā nu sanāk, – parasti džinsos un T kreklā vai džemperī.
Preses relīzes