Kādi plāni Jaunā gada sagaidīšanai?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Kādi plāni Jaunā gada sagaidīšanai?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    shady
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/29_saluts_1.jpg[/imgl] Nesen Notepad.lv rīkotajā aptaujā noskaidrojās, ka liela daļa mūsu lasītāju Ziemassvētkus nemaz nesvin. Pieņemu, ka tas vairāk raksturīgs tehnoloģisku cilvēku vidū. Tomēr tūlīt jau būs Jaunais gads, kāda nostāja ir šajos svētkos? Pavadīsim tos kā “klusa pelīte” pie sava datora vai atpūtīsimies ar glanci?

linx
    Participant

Plānots uz kkādu pārtiju doties, pašlaik izskatu, kur būs lielāks un jautrāks pasākums 🙂

Kon
    Participant

Ja Ziemassvētkus parasti cenšos pavadīt +/- skaidrā, tad Jaunajā gadā ar pacan4egiem sanāk nodzerties labi riktīgi :>

root
    Participant

Nīdējs wrote:

Ja Ziemassvētkus parasti cenšos pavadīt +/- skaidrā, tad Jaunajā gadā ar pacan4egiem sanāk nodzerties labi riktīgi :>

Es jau zināju, ka esi TÄ€DS…

[spoil][img]https://files.lit.lv/file/son_i_am_disappoint_trollcat.jpg[/img]

:D[/spoil]

TM gan jau idlēs kaut kur laukos vai mājās ar friends and stuff. 😛

Rustyscrew
    Participant

Darbs.

Pēc darba atkal darbs un man nekad nav bijuši svētki, man jaunais gads un pārējie svētki ir kā parasta diena, jo tā ir Latvija.

Domāju, ka jauki būtu aizbraukt uz ārzemēm un tur atpūsties un nemaz nedomāt par to, kas notiek LV…

linx
    Participant

latvietis wrote:

Darbs.

Pēc darba atkal darbs un man nekad nav bijuši svētki, man jaunais gads un pārējie svētki ir kā parasta diena, jo tā ir Latvija.

Domāju, ka jauki būtu aizbraukt uz ārzemēm un tur atpūsties un nemaz nedomāt par to, kas notiek LV…

Man arī ir tāda vēlme, bet ar savu pašreizējo algu pāri robežai netikšu, lai arī kā tas izklausītos 😀

Evers
    Participant

Izgulēšos.

Wuu
    Participant

Man draugs klubu ver vaļā, būs jautri :>

nevertell
    Participant

Lanpārtijs cs 1,6 24h maratonā ?

iKey
    Participant

ja nekas vilinošs nebūs, tad sēdēšu mājās un dzeršu alu

Toms
    Participant

Mēs sāksim ieskandināt Jāņus ar svaigi ceptiem šašļikiem 🙂

Crow
    Participant

Sēdēšu pie datora un varbūt iemetīšu… kādam ar zābaku pa ausi

Athlons
    Participant

nobalsoju par sēdēšanu pie pīšļa, bet tikpat labi varēju savu balsi atdot par šampi ģimenes lokā…

zemith
    Participant

Ar čomiem, bet nav vēl izlemts pilnīgi nekas, izņemot to, ka jāpielej seja.

Aldis
    Participant

zinu ka iedzersju tik kaadu shampi, nezin tik vai gimenes logaa, vai pie draudzenes.. hmmm.. 😀 pareizak sakot ar draudzeni pie draudzenes… :] un vai pie pc sedesju… nez nez 😀 a mozj jaa.. so, savu balsi noliku par labu – peedeejam briidim 🙂

dzhonsons
    Participant

Ceru, ka alko nelietošu. Domājams, ka pasēdēšu biš pie stūres, paskatīšos kā draugi pietempjas 😀

zivs
    Participant

Labākajā gadījumā – strādāšu. Sliktākajā – būšu mājās un izlikšos, ka man ir svētku sajūta/jautri.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā