Kāds ir rokās turējis Compaq 625?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kāds ir rokās turējis Compaq 625?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andron MacBeton
    Participant

Interesē kāda viņam tā dzese, loģiska vai anāla.

Skatos m79 tīri sakarīga cena tādam zvērēnam ar 4Gb ram, taču baidos par ventilāciju. Negribas ieteikt cilvēkam X2 proci un ATI videokarti kurus dzesē tāds maziņš 4cm perdelītis.

WerNeo
    Participant

Nekas labs tur nevar būt.

Andron MacBeton
    Participant

Nu bet kautkādu no nesenajiem Compaq es pētiju, tam bij normāls ventjiks, salīdzinot ar blakus esošo Asus parodiju.

Izpētiju google attēlus, ne1 perdelis nesajēdz apakšu nofočēt.

WerNeo
    Participant

Pieņemu, ka tas pats vien ir, kas te: Maintenance and Service Guide

[img]https://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/83f524d39c.jpg[/img]

Protams, rokās turējis neesmu konkrēto modeli… un, atklāti sakot, ir pret HP alerģija. Ja tiksi šamo papētīt, atsaucies. Var jau būt, ka labojušies.

Wuu
    Participant

Jūs taču saprotat ka mūsdienu hardvērs vairs tā nekarst kā 1995?

Andron MacBeton
    Participant

Wuu, tu esi ***** *****. Visiem būs labāk, ja tādi, kā tu, aizbrauks prom.

WerNeo
    Participant

Wuu. Mēs ta saprotam, kā karsa dzelži 1995. gadā un kā viņi karst tagad. Š ķiet, ka tev gan par to nav sajēgas. 🙂

Andron MacBeton
    Participant

Starp citu, tika apskatīts kaukāds viens svaigs Compaqs BalticDatā, izskatās ka tie lielie ventjiki bij tikai tāda mirkļa ideja, jo tam atkal bija mazais perdelis apakšā.

Foxsk8
    Participant

Vispār kam tev ATI?

Andron MacBeton
    Participant

Neenu nevajag man obligāti ATI, bet nu vienkārši gribas zināt kādu variantu ieteikt cilvēkam kuram nepietiek ar vienkodola celeronu. Vienkodola celeronu labos variantus apmēram zinu, tur arī nau ko riskēt, visi daudzmaz vienādi, bet ja mēŠ—ķis ir kompis ar, piemēram, HDMI izeju, vai CSS lai velk? Tapēc interesējos. Jo tagad Arcus atšķiras no internetveikala tikai ar cenu, uz vietas nekas tāds nav, aptaustīt nevaru, un LDC no lētā gala bij Asus ar Sis chipsetu un pārējie dārgie. Tapēc portjiku ziņā esmu sācis uz BalticDatu skatīties.

Foxsk8
    Participant

Definē ko tu tieši vēlies, tad arī skatīsim tuvāk. 🙂

Vajadzīgais stafs, klienta, jeb klienta budžets + tavs procents.

Vispār es ņemtu šo, nedaudz dārgāk, rams mazāk, bet nu HDD un Video ir labāk, kā arī Asus. 🙂

dateks.lv

Bet nu ne man par to spriest. Vienkārši HDD ir maziņš tam HP, Rams ir ok, video slikts, procis vidējs. Vidējs, lapsis un tas beigās sanāk uz laimes spēli.

Cik ta lapšiem rams maksā, nav jau dārgi, pēc tam pēc vajadzības var uzlabot, upgriedot, utt…

A pamatu jau tu neuzlabosi. Tāpēc vieglāk ir skatīties uz core defoltām daļām, nevis uz komponentēm, kuras var reāli piemočāt jebkurā laikā.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā