Kads nezin kas par vainu?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kads nezin kas par vainu?

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Knabatajs
    Participant

Man pagājušajā pavasarī saplīsa dators nosakuma man tas daudz neinteresēja ,jo pie rokas bija labaks un jaudīgaks modelis . Tagad sāku domat vai man viņu mest arā vai nē , itkā vinš. Situācija tāda viņu ieslēdz viss ir kā vaidzētu būt līdz kadām tris ar pus minutem tad vinsh izsledzas bez nekādas zīmes kā no elektrības atrauts. Tad viņu var ieslēgt atkal ,bet laiks ir saravies par apmēram 30 sec. katru reizi ,ka viņu iesledz un viņš izsledzas. Uzreiz sapratu ka ir karsēšanas problēma. Esmu nomainijis augšējo ventilatoru (atrodas augšā datora aizmugurē) ,bet nav palīdzejis. Tad es sāku domāt par ventilatoru ar radiatoru. Mēģinādams to noņemt es ieraudziju ,ka tam viena klipša mala ir saplīsusi… Es domāju vai var būt ,ka tā ir problema vai ir kadas citas iespējas kur tā varētu atrasties? Nēsmu nekāds lielais datoru eksperts ,tāpec nezinu kur var būt problēma.Novertēšu visas atsauksmes.

linx
    Participant

Vai kāds varētu šo pašu teksta gabalu pārrakstīt nedaudz saprotamākā valodā?

ob1
    Participant
    aoma
    Participant

Laikam par ilgu sēžu pie datora, acis palika raibas un neko nesapratu, skaidrā šitādus tekstus labāk nelasīt 🙂

bluebird
    Participant

Nu jā! Iespējams, ka ir vaina dzesēšanā. Tev vajag pēc ieslēgšanas atvērt BISO un papētīt, kā tur mainās temperatūra. Ja temperatūra dzelžiem kāp, tad nu iespējams tik tiešām vaina ir dzesēšanā.

Netā lasīju par to ka kondensatori arī var būt vainīgi pie sistēmas nestabilitātes.

Un ja tev mājās ir daudz dzelžu ar ko eksperimentēt, tad maini detaļas un pēti rezultātu. Ja nē, tad vienk izmet to dzelzi misenē 🙂

Vai “sudrabiņš” starp dzesētāju un procesoru ir ?? 🙂

RicoPico
    Participant

…laiks ir saravies par apmēram 30 sec.

Tavs dators ir laika (un varbūt arī telpas) pavēlnieks. Pēc izslēgšanās Tev viņš neteleportējas uz Hoētiku? 😀

drunk_lizard
    Participant

umcacaa, umcacaa, manaa seetaa kretiini dejo.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā