Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kādu auto iegādāties, ieteikumi, Jūsu domas
1. Audi A4 sedans vai universāls, 97 – 99 gads.
2. Volkswagen Passat (B5) – sedans – no kāda 96 gada.
3. Opel Zafira (kārtīgs ģimenes vāģis, ja nu man būs 3 bērni, būs kur salikt visus)
4. Chrysler Voyager – no kādiem 98 gadiem.
Vēlētos dīzeli un manuālo kārbu.
Tad nu ko un kā, no šiem 4 variantiem. Neesmu baigais auto mehāniķis vai kādā citādā ziņā auto pārzinātājs.
Jāsaka, ka tā būs mana pirmā mašina, so, īsti ar kaut kādu 2 golfu braukāt arī negribētos.
P.S. Varbūt arī kaut kāds golfs sākumā būtu jāņem, lai var iekačāties priekš kāda lielāka zvēra. Hvz.
Skraisleri gan ne un ne, būs jānožēlo, Latvijā pieejamā dīzeļdegviela nav piemērota tai mašīnai. Sprauslas ātri būs ciet, remots dārgs. ÄŒoms skraislera pirkumu rūgti nožēlo. Zobusāpes ne mašīna.
Golfs ir laba pirmā mašīna lai saprastu to, ko tu īsti gribi no mašīnas un pēc tam varētu nopirkt savai gaumei, vajadzībām, atbilstošu īsto
Tas Crysler voyager cik tērē un kādus maršrutus centīsies braukt? Varu noskaidrot ar kadriem kas zin par šo tēmu.
Opel/Mazda IMHO nesamērīgi dārgas detaļas.
Rezerves daļu un remonta ziņā pasāts varētu būt lētākais variants no šiem abiem…
tikai ne 2.5 TDI un automātu
Par Volkswagen Passat (B5) nemācēšu teikts nav bijusi darīšana .
Chrysler Voyager 😀 tas jau vispār MĒSLS
Cik zinu opel zafira +/- ir labas un konkurētspējīgas ar Seat Alhambra WV SHARAN
P.S
Pirktu lietuvā tavā vietā būs lētāk ,bet uzmanies pērkot salīdzini visu Nr: tie mēdz no 5 salīmēt 1 auto,ka reģistrācijas laikā Lv CSDD neuzrādās,kā zagts auto 🙂 zinu vairākus,kas tā ir iekrituši pat kkāds Lv auto dīlers šādi iekrita uz lietota auto pa TV rādija .
Atmuitošana,uzlikšana uzskaitē un auto reģistrēšana Lv ar visiem nr un tt. tev izmaksās kkur 250-300EUR ,bet tas atmaksāsies !
Bet no šiem 4iem reāli vienīgais variants būtu Audi A4. Iesaku ņemt 1.9tdi.
Voyager un Opel vari atmest. Voyager ir vienkārši bezjēdzīgi dārga un trula mašīna, Opel Zafira būs graboša naglu kaste, kas ātri vien, pēc ziemas sāļiem, sāks pūt. VW Passat B5 nāk pārsvarā ar 1.6 un 1.8 motoriem, kas būs sprāgoņi, bet 1.9TDI gan var, vienīgais, ka nav tās labākās atsauksmes par tiem arī dzirdētas.
web33, labāk tad nolekt no klints, nekā pirkt Lietuvā mašīnu. Tas nu būtu pēdējais, ko darīt.
fūrēm
Jebkurā šrotā pa ceineri spani ar rezervesdaļām piebērs.
Vispār friči rubī fišku autobūvē.
To kraisleru neiesaku – man čomam ir, diezgan rijīgs ar visu to, ka dīzelis.
Ja neskaita tādas apkopes kā eļļas maiņu un nomainītu zobsiksu, tad vairāk nekādus lielos izdevumus mašīna nav prasījusi. Kalpo ļoti labi un esmu apierināts, tā kā 3 golfiem kā Imhoteps teica nav ne vainas. Salīdzinoši lēta un viegli uzturama mašīna, ja laikus visam seko līdzi. Un nevajag nemaz šrotu, lai pa pienācīgu cenu iegādātos jaunas rezerves daļas.
Audi – forši, bet arī vari naudiņā iekrist.
Passāts vai Opelis, kaut gan jebkurš auto kādeiz paliek par Opeli. 😀
Man žēl, ka man ir sedans, tā derētu universāls.
Tikai tad, kad sāc ko darīt/remontēt saproti kā tev pietrūks iespējas ielikt autiņā ko garāku.
Kādu profilu, reģipsi, aizkara stangu utt.
Ja plāno ģimenes pieaugumu, vai vienkārši mazus ceļojumus ar daudziem pasažieriem – noteikti busiņš.
Dīzeli ir jēga ņemt ja ir tiešām daudz jābrauc, cik nu tur gadā bija jānoripina neatceros.
Ideālais variants,ja dabūsi passat dīzeli ar sarkanā krāsā TDI…(varēsi arī tīri labi uzspiest 😀 ).
Lai veicas 🙂
Preses relīzes