Kādu dekoderi ņemt?(baltcom)

Sākumlapa Forumi Tehnika Audio/Video/Foto un TV Kādu dekoderi ņemt?(baltcom)

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    gofliks
    Participant

Sveiki.

Nesen pieslēdzu baltcom, gaidīju jauno dekoderi ar ierakstu funkciju, bet saņēmu veco dekoderi. Vispār nezināju ka tādi vecie ir, jo pa telefonu neko tādu neteica un pa reklāmām un internetā uzrādās jaunie dekoderi.

Tad nu lūk gribu tomēr to dekoderi nopirkt. Uz kādiem parametriem man jāskatās? Itkā kabeļtelevīzijas dekoderim būtu jābūt dvb-c, bet es dzirdēju ka baltcom savu signālu pāraida kā dvb-t, kurš itkā skaitās virszemes.. Esmu tā kārtīgi saputrojies. Jā zinu ka baltcom var izīrēt, bet tas nav izdevīgi, pirkt no viņiem nēesmu gatavs.

Piskadrons
    Participant

Kapēc negribi atteikties no tādas deģenerātu padarīšanas?

m_janis
    Participant

Par tagadējo Baltkom nezinu, jo galīgi neinteresē, bet vai nav tā, ka viņi joprojām izmanto MPEG 2 ? Tā kā pirms pērc noskaidro par kodējumu.

gofliks
    Participant

Negribu atteikties, jo cena pievilcīga. Tas ka viņi cūciski rīkojas esmu jau sapratis, tieši informācijas pasniegšanā.

Pieņemsim ja šie izmanto mpeg 2 kodējumu, tad es varu ņemt jebkuru dekoderi kurš atbalsta mpeg 2,, jeb ir vēl kādi papildus nosacījumi?

samurajs
    Participant

Nevar vis jebkuru dekoderi ņemt. Saraksts šeit:

https://www.baltcom.lv/lv/baltcom/televizija/dekoderi/automatiska-kanalu-meklesana/

Vislabāk pazvanīt viņiem uz helpdesku un precizēt: https://www.baltcom.lv/lv/baltcom/kontakti/informativie-talruni/

gofliks
    Participant

Kā nevar? Cik es sapratu tad piemēram selteka 402hd itkā der

akms47
    Participant

Pačeko šeit .

gofliks
    Participant

Liels paldies. Tevis norādītajā lapā jau noskatīju DIGILINE T4201 HD (DVB-T). Lēts 30ls, hd ēd, un ieraksta funkcija.

Aldis
    Participant

Ja viņiem bij reklāmā, un tu pareizi pieteicies utt.. un Tev netika tas ko Tu prasiji, vari droši doties uz PTA.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā