Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Kino Jaunumi › Kādu filmu Tu iesaki noskatīties?
Es ieteicu “The Girl Next Door”
Filma ir par vardarbību pret bērniem, ārkārtīgi emocionāla un nežēlīga. Nezinu, vai taisnība filmas titros rakstītajam – “based upon true story”, bet ātri aizmirst vienalga neizdosies.
Nav ieteicams skatīties personām ar nestabilu psihi, t.sk. gultā čurātājiem!
Es atkal varētu ieteikt noskatīties “Rendition”
The Substitute Wife (ВмеÑто жены; ЗапаÑÐ½Ð°Ñ Ð¶ÐµÐ½Ð°)
man šī filma patika, tiesa redzēju videokasetē un ļoti sen
ja kādam būtu dvdrip/dvd versija, vēlams pavēstīt, jo vēlreiz gribētos redzēt
Filmas saturs īsumā –
Mežonīgie Rietumi, Nebraskas štats. Fermera sieva, 4 bērrnu māte uzzina, ka ir neizārstējami slima. Atlikušas vairs dažas nedēļas. Sieviešu tai galā ir ļoti maz – 6 vīrieši uz 1 sievieti, iespējas bērniem dabūt jaunu māti ir maz. Gādībā sieva cenšas atrast savam vīram sevis aizvietotāju. Nevienu nevar sadabūt, atliek tikai viena – prostitūta Pērle.
Filma ir veca – 1994
sakarīgu
Tā kurratu filma, ko ieteici – ir vērts meklēt lai noskatītos? Igaunija nav Holivuda, ej nu sazini, kā viņiem ar kvalitāti… Lai arī 5 balvas, bet tās jau Austrumeiropas festiņos.
{..}Igaunija nav Holivuda, ej nu sazini, kā viņiem ar kvalitāti…{..}
Vot shitaada domaashana ir vnk psc..filma ir par tipisko jaunatni kuraa krutaa pulvera sindroms staav augstaak par veertiibaam – proti kameer pa galvu neiedod un neiesleedz (krutajam pulverim protams) sleedziiti tikmeer nesaprot kas ir cilveeks..
Tad saki, ka ir vērts pameklēt to gabalu?
Nitro ieteikto filmu (“Klass°) neskatījos, bet pāršķirstīju fragmentus – domāju, ka ir vērts paskatīties. Filma par skolnieku dzīvi, kur apbižo utt, beigas gan bija iespaidīgas…………
Seit tai filmai “klass” trailers:
Pārējos ieteiktos ar iegādāšos un palūrēšu, kad būs laiks.
Es arī tikko noskatijos “Klass”. Filma laba, smaga (man drāmas patīk), bet viss ir pārāk pārspīlēti.
Paarspiileeti? Wt*? Cammon..tie veel ir tikai ziedinji saliidzinot ar citaam skolaam un dziivee..
Revolution OS
Preses relīzes