Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Kino Jaunumi › Kādu filmu Tu iesaki noskatīties? 1
R.I.P.D
No sevis varu ieteikt Lone RangerNow you see meFRINGE
No pēdējā laika fantastikas filmām atmiņā palicis Džons Kārters no marsa. Iespaidīgs projekts, lai gan zema intelekta līmeņa publikai parāk sarežģīts un bez spožiem aktieriem, tāpēc nepievilcīgs kases ienākumu ziņā.
Iespaidīgs projekts, lai gan zema intelekta līmeņa publikai parāk sarežģīts…
Heh, labs veids kā pateikt: “Ja Jums nepatīk tas, ko es skatos, Jūs esat idioti!” Patiesībā, lai filmu sagremotu pietiktu ar vidējā “Zvaigžņu karu” fana intelektu. Nav manā atmiņā saglabājusies kā izcila filma – laba izklaide, bet nekas īpašs.
Man ļoti patika “The Dark Knight Rises”, pēdējo gadu labākais ķinītis, ko esmu redzējis.
Gada vilšanās un riebums – “After Earth” filma oriģināli, acīmredzot, bijusi tik garlaicīga, ka nācās visu darbību pārcelt kosmosā.
Piekrītu, Disneja studija nebija pati labākā izvēle, jo, kas grib izpatikt visiem, nepatīk nekam, bet visā visumā nebija arī nemaz tik slikti, varbūt tiešām vajadzēja vismaz galvenajā lomā kādu zvaigzni paaicināt.
Toties Zvaigžņu karus gan nevajag noniecināt, tāpat kā Gredzenu Pavēlnieku un Hobitu- jau vairāku paaudžu fani ar uzmanībā aizturētu elpu gaida notikumu turpinājumu…
Par “Pēc Mūsu ēras” gan Tev taisnība, garlaicīgs ķinīts.
Now You See Me
R.I.P.D.
Lone Ranger
Nesen bija fināls pozitīvā sērijslepkavas“Dexter”
Hobitu gan atļaušos noniecināt – pēc grāmatas izlasīšanas filma mani pat brīžiem kaitināja.
Š itāds jau skatīties var, bet man vispār labāk patīk tādas, kur pēc tam bik smadzenes jāpačakarē, lai savilktu visu kopā, piemēram Shutter Island vai nu jau par klasiku kļuvušais Fight Club. no sci-fi nesenākais kas ir redzēts ir Oblivion, tā arī bij skatāma, kaut gan nekādas pārāk dziļās domas tur neatradu. No seriāliem nesen beidzu skatīties Breaking Bad
We’re the Millers (2013)
[youtube]
“God Bless America” (2011)
“Ruby Sparks” (2012)
“The Conjuring” (2013)
“The Cabin in the Woods” (2012
“Headhunters” (2011)
Bez melnā bruņinieka celšanās, nekas cits uz sitiena nav piedāvājams.
nedaudz bērnišķība filma, bet patika specefekti
[spoil][img]
Un šī arī:
[spoil][img]
Tīri jēdzīga fantastika. Nav piepičkāta ar nejēdzīgiem specefektiem, tādēļ atgādina agrāko laiku fantastikas filmas.
ElysiumPulp Fiction
Kāpostu zupa
Kā pilnīgu brainfuck un WTF varu ieteikt noskatīties abas CRANK filmas ar Stethemu un Goblina tulkojumu. Jautri gabali. 😀
Preses relīzes