Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Kino Jaunumi › Kādu filmu Tu iesaki noskatīties?
Bet no komēdijām varu ieteikt šādas divas filmas:
“Yes Men”;
“Hangover” (Paģijras).
Tomēr šī ir arī diezgan nežēlīga filma, kuru bērniem nebūtu vēlams skatīties. Pats viņu esmu redzējis divas reizes. Pamatā šī filma ir smagnēja un vide filmā ir drūma… Arī filma pamātā ir blāvās krāsās, atsevišķi spilgti izceļot dažādus spilgtus priekšmetus, ķermeņa daļas utt… filmā ir slēpta arī dziļa doma, ko manuprāt tā arī īsti neesmu līdz galam uztvēris. filmas pamatā ir 3 stāsti… itkā jau doma ir klasiskā… labais (galvenais varonis) cīnās ar ļauno, tomēr viscaur šiem stāstiem vērpjas nežēlība, kas eksistē pasaulē un cilvēku dvēselēs, … tikai šeit tā ir krietni vien paspilgtināta…arī labais šeit nemaz nav tik labs un jauks… bet ko tur daudz… Filma ir jāredz pašam… tā ir vnk ideāla – manā skatījumā. Ar nepacietību gaidu Sin city 2, kas iznāks tuvākajos gados. Ja kāds zin vēl šāda tipa filmas, tad lūdzu iesakiet, pagaidām neko līdzīgu neesmu atradis. P.s. outlaw.lv un domājams arī dažos citos LV trakeros šī filma pat ir pieejama latviešu valodā…
Gads: 2009
Apveino visus žanrus viena jaukā kopsavilkumā, ok pasauļu gali ir X izpidlījumos, bet jēgas nekur tā arī nav, tad nu šis ir 1 vietā, aiz otra gravēja Pasauļu kari.
Pieprasu nākošo tēmu par dokumentālām filmām, piemēram par to kā vācieši veidoja bāzes antarktīdā kā arī par to, ka bijuši atasti rasējumi par vācu kuģiem, kuri varēja pārvadāt NLO, viss tas ir ļoti interesanti, jo tas viss balstās uz true story
filma liks arī pastrādāt pelēkajām šūnām 😉
….
laba filma, bet jābūt slimam lai to skatītos atkārtoti.
nedaudz pat atgādināja “August Undergrounds Mordum” ko gan es līdz galam nevarēju noskatīties..
Kyle XY
Tāds tīri labestīgs seriāls. Žēl ka tikai trīs sezonas.
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Tātad pasen neesmu sekojis kino jaunumiem, kas jauns un skatāms parādījies “veikalos”?
Jauns seriāls – Warehouse 13. Par specvienību, kas meklē visādas mantiņas ar paranormālu spēku un īpašībām, padara nekaitīgas, un nogādā tās drošības nolūkos īpašā noliktavā. Vispār oriģināla tematika.
Serbian film
Filma Eight days to live ir balstīta uz patiesiem notikumiem, savukārt Remember me beidzās sasodīti negaidīti, par Lilja 4-ever vispār komentāru nav, jo filmas stāsts ir vienkārši ideāls, Serbian film ir mazliet slima, bet tas atklājās principā tikai filmas beigās.
I Served the King of England[img]
Viena no manām mīļakām filmām.
Tāpat kā poļu VabankVabank IIVinci
un Agression Scale:
No seriāliem man patika Dollhouse: (nedaudz Sci-Fi, bet man ļoti patika)
Lost Highway
[youtube]
Preses relīzes