CPU intel atom 230
RAM 2GB
VIDEO INTEL GMA 950
HDD 250GB
Š o linux es izmantotu priekš ofisa, neta, spēlēm un bilžu rediģēšanai.
spēlēm un bilžu rediģēšanai.
Nu ja šādas prasības, tad tikai Windows. Protams, var jau spēles un Photoshop vai Lightroom palaist caur emulatoru – bet pirmkārt – ne visas “fīčas” darbosies, otrkārt – viss bremzēsies.
Š o linux varēsi izmantot izmantot priekš ofisam, netam, spēlēm un bilžu rediģēšanai.
#I’m not a racist, but…
#Mad182
Protams, ja ar fotoapstrādi domā jpg bildei apgriezt malas, aizvākt sarkanās acis, piekoriģēt balansu – derēs jebkas.
Pirmkārt photoshop lieto profesionāļi
Par šito ilgi smējos 😀
nc42, esmu jau pieradis ieteikt Debian, un pie tā arī palikšu. Uzliec, pačakarējies kādu nedēļu un būs tev ātra un atsaucīga sistēma. Savukārt Ubuntu, Minti un visas citas distru-distras man sāk likties kā Linux pasaules Vistas. Daudz kas par daudz tur ir 😉
Ubuntu, Minti un visas citas distru-distras man sāk likties kā Linux pasaules Vistas. Daudz kas par daudz tur ir 😉
Acīmredzot, pietiekoši daudz kas tur ir
Un arī es pievienošos Ubuntu/Mint rekomendācijām – ātri uzstādāmas, viegli saprotamas un apgūstamas, un tā …
Zivs, oponēju. Pa to nedēļu čakara cilvēks vismaz iemācīsies kaut bare minimumu kas būtu jāzin par linux sistēmu, ne tikai next next ok 😉 Tas vieglākais ne vienmēr ir labākais ceļš.
Pirmkārt photoshop lieto profesionāļi
Par šito ilgi smējos 😀
BŠªTU jālieto.
Zivs, oponēju. Pa to nedēļu čakara cilvēks vismaz iemācīsies kaut bare minimumu kas būtu jāzin par linux sistēmu, ne tikai next next ok 😉 Tas vieglākais ne vienmēr ir labākais ceļš.
Man atkal liekas, ka lielākā daļa lietotāju grib operētājsistēmu, kas vienkārši darbojas, nevis nedēļu plēst matus no galvas, lai puslīdz sabakstītu savu sistēmu tā, lai var ieiet vismaz draugos un novākt fermā ražu.
Nedomāju, ka nospiedošajam vairākumam Linux [jauno] lietotāju (kas skatās YT, lasa ziņas, sēž FB/dr.lv un klausās mūziku un zog filmas) mūsdienās ir baigā sajēga tajā pašā bare minimumpretty much everything
Ne velti ir distras jauniņajiem, intermediate
un jā- fotožopu būtu jāizmanto normālos dizaina kantoros un skolās, kur māca topošos dizainerus.
spēles- valve nāks klajā ar patīkamiem jaunumiem rudenī.
ak jā, nebiju ievērojis kādā krāsā tev niks. spriežot pēc pārējiem šonaktējiem postiem, padomā, vai tas alus daudzums, kas man ir normāls, ir normāls arī tādam, kas skaitās it kā portāla direktors-rīkotājs?
Preses relīzes