Sākumlapa › Forumi › Saites un Pamācības › Web un Programmu pamācības › Kādu skriptu jālieto lai pingojot domeinu pings aizietu uz localhost?
ping domeins.vienalgakas
pingotos nevis ipadrese kas ir zem domeina bet gan 127.0.0.1 ?
Esmu redzējis tādu variantu , tikai kā to dabūt gatavu nezinu 😕
[img]https://s7.postimg.org/q4gl4uizv/ping.png
Bet nu jā, izmaini hosts failā domens.kautkas 127.0.0.1
CRITICAL_COMPREHENSION_FAILURE
Technical information:
*** STOP: 0xFF000000
*** _____
Es jautāju kā var uzlikt, piemēram kādam domeinam šadu lietu:
Ja jūzers pingo viņu piem, es vai tu, ping domeins.net
standartā tu dabūsi domeins.net ip adresi ar vai bez respounsiem,
Bet šeit ir sekojoša situācija, pingojot mtrue.net pings sāk requestot 127.0.0.1 nevis adresi IP uz kuras atrodas domeins,.
Kā aldis pieminēja host failu pamainot var dabūt rezultātu , bet tas ir tikai lokāli uz atiecīgās/m ierīcēm.
Ja tu vai aldis pingotu sekojošo adressi , mtrue.net jūs sanāk pingotu 127.0.0.1, bet kapēc? un kādēļ atverot domeinu pārlūkā atveras web nevis localhost?
Jebkuram domēnam un subdomēnam, kuram tu vari labot A ierakstus, tā var izdarīt.
Kāda burkāna dēļ? Divas idejas – vai nu kaut kādai īpaši savādai aplikāciju testēšanai globālā mērogā (lai gan izmantot publiskus DNS, kam izmaiņas globālā mērogā aizņem līdz pat 48h, imo, stipri ietilpst kategorijā “caur irsu”)… vai arī “for teh lulz”.
Tikai es neizprotu tad tiešām, ko vēlās panākt lapas saimnieks 🙂
Kirils tā darot….
And it’s fun – norādīt SMTP serverim kā releju to pašu localhost un skatīties kā tas sadeg zilās liesmās 😀
Te katrs jefiņš, kas no Liepājas puses, var rakstīt kā grib, ignorējot gan interpunkciju, gan garumzīmes?
Bet nu zini kas ir internet, jeb ethernet?
Jebkurš tīkls atbilst šai definīcijai. Tāpēc jau Internets ir neiznīcināms. Kā jau tas bija domāts. neviens jau neteica, cik funkcionāls tas būs, ja tiks iznīcināti daži centrmezgli….
Zinu, kas ir wiki, arī googli šad tad izmantoju. Ar to ne vienu mūsdienās nepārsteigsi.
Preses relīzes