Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kādu tastatūru Tu lieto savam datoram?
[spoil][img]
Un mana klava, tiešām ir salīdzinoši taisna ja salīzina ar šīm Microsoft brīnumklavām, esmu ar tādām arīdrukājis, vot tas ir sviests.
[spoil] [img]
Iepriekš lietoju Logitech Wave – salauzu wifi raidītāju. 🙁
Jaunu klavu ilgi meklēju. Neviena nepatika.
Ar šo esmu nenormāli apmierināts. Perfekti piemērota garām tekstu rakstīšanām. Izcili dīvaina bet ĻOTI ērta pele. Īsti nepatīk atdalītais numpads, jo… nu nav ērti. Nav piemērota spēlēm un parastai lietošanai. Reāli tikai tekstu rakstīšanai, bet tas man ikdienā ir ļoti svarīgi.
Un neesmu aabolu fans, briidii, kad vajadzeeja jaunu klaviatuuru, naacaas njemt peec budzheta. Ir arii Dell klaviere, briizhiem gan patiik labaak. Vinja man gan ir priekah Raspberry nolikta.
Ērtākā un smukākā klaviatūra ko esmu lietojis!
Kā galveno rakstāmdēli izmantoju iKBC/Vortex ražoto Poker 2 tastatūru ar Cherry MX Blue slēdžiem, kurai piepirku baltus PBT pogu vāciņus bez uzrakstiem.
Tad vēl atkarībā no noskaņojuma lietoju vai nu Logitech G710+ ar MX Brown, vai arī QPAD MK-50 ar MX Red (kuru dabūju pavisam nesen, no kāda Boot.lv biedra)
Ja kāds zin alternatīvu, tad lūdzu nosauc.
Š obrīd lietoju mehānisko sūdu, sajūta, ka pirksti sāk palikt kā sievietei.
Fokša kaķi, kāpēc man neiet csrf lai es varētu bez pišas referencēt biudes no māstropa un citām nedajātām vietām, kuras ir apsēstas ar illūziju par informācijas izplatīšanas ierobežošanu internātā ?
JEPAL, PAT IMGURU NEVARU Š Ä€RĒT.
s
Preses relīzes