Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Kādu videokarti iesakāt
Dators nav jau nekāds zvērs utml, bet kādu optimālāko videokarti iesakāt… Tā lai varētu padzenāt kādu spēli šat tad, zinu jau iepriekš ka uz jaunākām spēlēm varu īpaši necerēt ka tikai uz low setingiem 😀 Biju vienkārši kaukur dzirdējis, ka nav jēgas ņemt spēcīgu videokarti ja procesors nav labs utt…
Gribētos iekļauties videokartes cenā līdz kādiem 50ls
Datora parametri ir šādi:
CPU: Intel Pentium 4, 2.26 GHz
Mātes plate: Gigabyte GA-8S655FX(-L)
Rams: 1 Gb
Barošanas bloks: COLORSit 34OU-SCH 350W
Laikam vairak nekas nebija jāraksta no dzelžiem…
Es īsti labi nesaprotu tos slotus utml…
Vnk, man vajag kautkādu normālu videokarti, jo kad skatos filmas vecā karte laikam sākkusi mest zilus un sarkanus punktus..
Variantu nav daudz, jo šāda tipa video kartes vairs netiek ražotas un, ja iespējams, vēlams izvairīties no to pirkšanas.
Ja varat tikt pie lietotas HD 5450 AGP vai HD 3450 AGP līdz 25 LS, tad ideāli, jo jaunas maksās 32 – 40 LS . Š īs kartes ļaus baudīt Full HD 1080p filmas bez problēmām, bet 3D spēles vairāk kā 720p vai 1280×1024 izšķirtspējā uz viszemāko kvalitāti spēlējamas nebūs.
/no vgaprices
Tas PCI-e x16 kopne – kā tas izskatas, jeb kur paskatīties? Es tik labi nepārzinu kādi sloti man tur ir utt 😐
Tur viss skaidri uzrakstīts arī nosauktas dažas AGP kartes par kurām autors prasīja, turklāt komentārs nav mans, bet gan no vgaprices, kas tika norādīts apakšā. Varbūt izlasi visu tekstu nevis tikai pirmās pāris rindiņas. 🙂
Paldies Jums te visiem par atbildēm, labs saits-forums 🙂
Ja gribi videokarti, tad reku būs:
ATI Radeon 3650 512MB
Preses relīzes