Kādu videokarti iesakāt

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Kādu videokarti iesakāt

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    zimuls
    Participant

Sveiki, vēlētos uzzināt kādu videokarti iesakāt šādam datoram.

Dators nav jau nekāds zvērs utml, bet kādu optimālāko videokarti iesakāt… Tā lai varētu padzenāt kādu spēli šat tad, zinu jau iepriekš ka uz jaunākām spēlēm varu īpaši necerēt ka tikai uz low setingiem 😀 Biju vienkārši kaukur dzirdējis, ka nav jēgas ņemt spēcīgu videokarti ja procesors nav labs utt…

Gribētos iekļauties videokartes cenā līdz kādiem 50ls

Datora parametri ir šādi:

CPU: Intel Pentium 4, 2.26 GHz

Mātes plate: Gigabyte GA-8S655FX(-L)

Rams: 1 Gb

Barošanas bloks: COLORSit 34OU-SCH 350W

Laikam vairak nekas nebija jāraksta no dzelžiem…

Stat1CX
    Participant

Uz AGP neko veikalos vairs neatradīsi, varbūt kādu vienu video karšu modeli. AGP jau sen sen ir norakstīts vēstures izgāztuvē un kartes tam jau sen vairs neražo.

shady
    Participant

Sameklēt jau var internetā un pie “datorvečiem”, tomēr ir jāsaprot, ka visa sistēma tev ir ļoti novecojusi, tas sen jau vairs nav spēļu dators… P4 un 1GB ram…pieņemu, ka tev ir labi nokonfigurēta sistēma, jo praktiski tas lietojams tikai darbam – OS, web, dokumenti, utml…Videokarte tevi tur neglābs.

zimuls
    Participant

Nu piem, šāda videokarte der https://www.dateks.lv/cenas/98/50872_club3d_radeon_hd3450_512mb_gddr2.php ?

Es īsti labi nesaprotu tos slotus utml…

Vnk, man vajag kautkādu normālu videokarti, jo kad skatos filmas vecā karte laikam sākkusi mest zilus un sarkanus punktus..

E-500
    Participant

Ja nav pieejama PCI-e x16 kopne, tad nāksies pirkt AGP video karti vai iztikt ar procesorā iebūvēto.

Variantu nav daudz, jo šāda tipa video kartes vairs netiek ražotas un, ja iespējams, vēlams izvairīties no to pirkšanas.

Ja varat tikt pie lietotas HD 5450 AGP vai HD 3450 AGP līdz 25 LS, tad ideāli, jo jaunas maksās 32 – 40 LS . Š īs kartes ļaus baudīt Full HD 1080p filmas bez problēmām, bet 3D spēles vairāk kā 720p vai 1280×1024 izšķirtspējā uz viszemāko kvalitāti spēlējamas nebūs.

/no vgaprices

m_janis
    Participant

#E-500: Procesorā iebūvētā iekš P4 ??? Nu, nu… 🙂 Autoram: Nu kaut kādas atliekas jau turšur tur mētājas, bet nu viss komplekts jau derēs tikai pagājušā gadsimta spēlēm. Pienācis laiks jaunam datoram, tas nu skaidrs.

zimuls
    Participant

Nenu to jau zinu ka jauns dators vajadzīgs, bet nu jaunu datoru vai portatīvo plānoju nedaudz velāk iegādāties. Par jaunajām spēlēm – tas jau ir skaidrs ka nepavilks, bet kautkādas vecās jau pavilks… Pagaidām jaiztiek ar to kas ir.. Tapēc arī šeit jautāju kāda karte der utml 🙂

Tas PCI-e x16 kopne – kā tas izskatas, jeb kur paskatīties? Es tik labi nepārzinu kādi sloti man tur ir utt 😐

Stat1CX
    Participant

Es tak jau sen atbildēju ka AGP karte tev vajadzīga kāds tur vēl pcie 😀 E-500 komentu vari droši skipot, viņam nav nekādas sajēgas par ko viņš runā

E-500
    Participant

Tu jau piektdienu esi sācis pavadīt?

Tur viss skaidri uzrakstīts arī nosauktas dažas AGP kartes par kurām autors prasīja, turklāt komentārs nav mans, bet gan no vgaprices, kas tika norādīts apakšā. Varbūt izlasi visu tekstu nevis tikai pirmās pāris rindiņas. 🙂

zimuls
    Participant

Nu tad skaidrs, man vajag AGP karti kā šo https://www.dateks.lv/cenas/98/50872_club3d_radeon_hd3450_512mb_gddr2.php

Paldies Jums te visiem par atbildēm, labs saits-forums 🙂

Anonīms
    Neaktīvs

Pirkt tādam, atvainojos, lūznim videokarti pa 35Ls. Galigs stulbums, reku līdzvērtīgs kompis ar jaudas ziņā apmēram tādu pašu videokarti pa 35Ls: https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/computers/personal/lnkxh.html

Ja gribi videokarti, tad reku būs: https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/completing/video/elkxg.html

_Mo3_
    Participant

mājās mētājās lieka ATI Radeon 3650 512MB tieši uz AGP, tiesa gan ar pasīvo dzesi! Ja ir interese, dod ziņu, kko sarunāsim!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā