Kadu Web Server juus iesakiet?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Kadu Web Server juus iesakiet?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    D-Stacker
    Participant

Aptauja:

Kadu Web Server juus uzskatat par funkcionaalaako, droshaako un eertaako?

Domas izteikt forumaa.

Vairaak informaacijas par popularakajiem Web Server sheit

Mad182
    Participant

Tavā listē VISÄ€S tajās pakās WEBSERVERIS ir Apache. Tās ir tikai iepriekšnokonfigurētas pakas, kas sastāv no Apache, PHP, Mysql un kā nu kura ietver iespējams vēl kaut ko. Tava aptauja vispār nav par webserveriem. Tā ir – “kura līkroču paka ar apache ir labāka?”

Kā jau teicu, tajās visās serveris ir Apache, un to es tev arī iesaku. Tikai nevajag likt gatavās pakas.

Lūk tev serveris: https://httpd.apache.org/

usins
    Participant

Sakārto topiku, ja nē dzēsīšu ārā 🙂

Mad182

jau ir atbildējis uz tavu jaut, un balsot nav jēgas 🙂

Mr.Death
    Participant

Eu Tu Mad182! Tas ka es lietoju xampp mājas lapu testēšanai localhostā pēc Tava teiktā nozīmē, ka esmu līkrocis? :die:

P.s. XAMPP labākais (bet tikai ne patstāvīgiem webserveriem) :party:

Mad182
    Participant

Testēšanai localhostā tas vēl būtu pieļaujami, bet ne production kastei. Tā kā jamais prasīja arī drošāko, tad pieņemu, ka neizmantos tikai lokalai testēšanai.

Un jā, xampp principā ir līkroču softs, pašam gan arī uz vienas kastes viņš stāv, tā gan ir nokonfigurēta, lai no ārpuses nevar pieslēgties.

usins
    Participant

Nu tā, lūdzu samērā pa tēmu, un ja autors nelabos topiku tad nežēlīgi dzēsīšu. Tomēr nedaudz kārtibas šeit jāieved 🙂

shady
    Participant

Usins: Posti jau ir pa tēmu…

deivs001
    Participant

Negribu nevienu apvainot vai teikt, ka nepareizi dara, bet neiesaku ņemt nokomplektētas pakas.

– jo uzliekot uz sava PC neko neiemācīsies. Visi prot spaidīt NEXT podziņas

– jo nemācēsi novērst problēmas ar directorijām un atļaujām.

– vienmēr iedomāsies, ka visu var dabūt gatavu un nokomplektētu

– kā arī tajās pakās var būt daudz tev nevajadzīgu lietu, kuras nemācēsi un nevajadzēs tev lietot.

Tas ar viss. Pats nekad neesmu licis pakas, bet tikai un vienīgi atsevišķi pa gabaliņam. Apache + php + mysql. Vismaz varu teikt ar tīru sirdsapziņu, ka protu to uzstādīt.

Bet ja esi iemācījies uzstādīt un atrast failus, kurus vajag editēt vari likt pakas, jo būsi jau iemācījies uzstādīt. Tas ir tā pat kā spēlēs – nečītoju pirms neesmu izgājis.

Foxsk8
    Participant

deivs001 wrote:

Negribu nevienu apvainot vai teikt, ka nepareizi dara, bet neiesaku ņemt nokomplektētas pakas.

– kā arī tajās pakās var būt daudz tev nevajadzīgu lietu, kuras nemācēsi un nevajadzēs tev lietot.

Tas ar viss. Pats nekad neesmu licis pakas, bet tikai un vienīgi atsevišķi pa gabaliņam. Apache + php + mysql. Vismaz varu teikt ar tīru sirdsapziņu, ka protu to uzstādīt.

Bet ja esi iemācījies uzstādīt un atrast failus, kurus vajag editēt vari likt pakas, jo būsi jau iemācījies uzstādīt. Tas ir tā pat kā spēlēs – nečītoju pirms neesmu izgājis.

Es jau no paša sākuma, kad sāku nodarboties ar web kodēšanu lietoju pakas. Jau gadu lietoju Vertrigo Serv. Ne vienu reizi nav mani pievīlis. Esmu izkodis visu līdz pēdējam.

Drīzumā izveidošu phpbb forumu uzinstalētu, priekš LV cilvēkiem, ar visu serveri. Uzinstalē un lieto. Varēsiet ievērtēt.

Mr.Death
    Participant

Quote:

Š vaki argumenti – cilvēks nav dators, kuram kaut kas jāieprogrammē 😉 ar pakām tikpat viegli var iemācīties kā manuāli visu taisot. Tad jau es cukuru arī veikalā nepirkšu, audzēšu cukurbietes un paŠ—strādāšu, sērkociņus arī pats no skaliem taisīšu. 😀

MAN NAV LAIKA priekš jauna divriteņa izgudrošanas. Neesmu nekāds adventurists

Foxsk8
    Participant

Š odien man skolā tieši bija tēma: Web serveri. Pašiem bija jāmeklē info, jāinstalē, jākonfigurē, viss apraksts, par drošībām, utt… Katrs solis ar bildēm bija jāparāda. Beigās norāvu 9 nieku. 4 stundu darbs.

Stiivais
    Participant

Kāda starpība kas tev darbina localhost 🙂

Foxsk8
    Participant

Stiivais wrote:

Kāda starpība kas tev darbina localhost 🙂

Ir gan starpība. Bet ko ta lodētājiem var ieskaidrot.

Stiivais
    Participant

Pilnīg pareiz! Ok, laikam off, lai alva ir ar jums 😀

deivs001
    Participant

foxsk8 wrote:

Š odien man skolā tieši bija tēma: Web serveri. Pašiem bija jāmeklē info, jāinstalē, jākonfigurē, viss apraksts, par drošībām, utt… Katrs solis ar bildēm bija jāparāda. Beigās norāvu 9 nieku. 4 stundu darbs.

Ceru sagaidīt, ka šis darbs ieraudzīs dienas gaismu.

Foxsk8
    Participant

Neieraudzīs. Nebija laika, lai to visu noseivotu privātām vajadzībām. Nav jau grūti, pa jaunu visu izveidot. Tagad zināms, kur info pameklēt, kā veidot.

deivs001
    Participant

Un skolas vajadzībām nepalika? nevar skolotāja izsniegt kopiju?

Foxsk8
    Participant

deivs001 wrote:

Un skolas vajadzībām nepalika? nevar skolotāja izsniegt kopiju?

Mums jau džeks māca. Tā info ir nepilnīga un sviestaina. Labāk visu pa jaunu izveidot.

azazul
    Participant

Nu i aptauja : kas labāks? apache , apache vai apache :grr:

Patiesībā labāks ir Lighttpd, bet tas protams šeit nav :hmz:

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā