Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Kālab Notepad publicē preses relīzes?
1. Lielākie pasaules ražotāji katrā valstī algo veselas aģentūras ar iespaidīgu darbinieku štatu, kas gatavo apskatus par šo firmu jaunajiem produktiem. Kā lai citādi patērētājs uzzin par jaunumiem, kuri vēl pat nav veikalos? Pie tam tās pat nav reklāmas šā vārda banālajā nozīmē, bet gan apskati – diemžēl lielākoties domāti vidusmēra, nevis advancētam Notepad lasītājam. Advancētais Notepad lasītājs vienmēr var sagūglēt papildinformāciju par sev interesējošo.
2. Ar PR aģentūrām sadarbojas liela daļa nozīmīgo mediju. Tie, kuri sadarbojas, saņem visādus labumus – iespēju piedalīties izstādēs, prezentācijās; tiek dota jaunākā tehnika testēšanai. Jūs taču gribat palasīt testu aprakstus?
3. Ja nu kāds galīgi griež zobus PR sakarā… grrr… nu nelasiet to, kas neinteresē! Notepad spēj pietiekamā sortimentā piedāvāt arī pašu gatavotās IT ziņas.
Es taču neeju iekšā, piemēram, delfos un nelasu katru dienu visas 100 ziņas, kas tur tiek publicētas, pēc tam katrā ziņā, kura mani nesaista iepostēju: “Man to nevajag! Mani tas nesaista! Nerakstiet par to” – jo es taču esmu apzinīgi izlasījis pilnīgi visas ziņas.
Vai tas nešķiet muļķīgi?
Notepad.lv mērķis ir piedāvāt pēc iespējas plašāku un kvalitatīvāku informāciju lasītājam, tājā skaitā ietilpst arī preses relīzes (PR). Tā tas ir un būs. PR izmanto visi lielākie un ne tik lielākie interneta portāli, laikraksti, žurnāli, ziņu raidījumi utt – tā ir neatņemama sastāvdaļa.
Ja tiešām to tik grūti saprast, tad to varētu pielīdzināt kaut vai kādam ēdienam pārtikas veikalā (piemēram, pelmeņi). Kāpēc neejat Maximā un nesūdzaties, ka nevajag pārdot pelmeņus? tas nav vajadzīgs, jo tādus tu neēd. Ja nu gadīumā kāds tomēr tos ēd, tad lai iet pirkt kaut vai Rimi, bet šeit nu nekādi tos nevajag!
Man, ja godīgi, pat prātā neienāca, ka kaut ka stāds būtu jāskaidro, bet laikam cilvēki ir pārāk dažādi, lai neteiktu savādāk…
[spoil]
TavaMaate
paņemti PR un izrevidēti no sūdiem
Citēju mēslus
“Unikālā Full LED tehnoloģija ir tikai vēl viens apliecinājums LG vadošajai pozīcijai
Panasonic, kas ir pasaules tirgus līdere
Samsung kļūtu par gandrīz vai neierobežotu monopolistu
Varbūt izlemiet beidzot,līderis
1/4 mājsaimniecību pieejams Lattelecom optiskais internets
Tas ir 25%! Kur ***
[spoil][img]
Wuu
Bet tā, man tie PR triki maz uztrauc un baksta – ne es viņu varu īsti atļauties, ne man viņi baigi interesē. Izlasu pa diagonāli
Wuu
1) PR (ko atsūta firmas, organizācijas).
2) Tulkotas ziņas no ārzemju saitiem.
3) Pašu veidotas ziņas, kur apkopota informācija no dāžādiem ziņu avotiem + autora domas.
4) Ziņa, ko veido pats rakstu autors (apmeklēts kāds pasākums, prezentācija utt).
5) Raksti (lielākā raksta daļa ir autora domas, eksperimenti, ieteikumi, arī informācijas konspekts utt)
6) Testi/apskati (savas domas, viedoklis, novērojumi, secinājumi un arī konspekts no oficiālajām dokumentācijām).
Mērķis ir ieviest vēl dažus jaunus segmentus un pavairot esošo klāstu.
Kā jau teicu – nepatīk pelmeņi – nepērc tos. Noteikti ir cilvēki, kuriem tie arī garšo.
Labāk tiešām izveidot atsevišķu sadaļu tam visam..
TokRa, +1
shady, Manuprāt 1. punkts jāapvieno ar 3.
Mērķis ir ieviest vēl dažus jaunus segmentus un pavairot esošo klāstu.
Ieviesiet spēļu apskatus un WASD būs at your service
Manis pēc šadijs ar visām savām relīzēm varētu izkūpēt gaisā.
Vēl joprojām uzskatu ka portals turas tikai un vienīgi uz unikāliem samuraja un citu žurnālistu rakstiem. A ar savām PR varat izslaucīt drsu. Tak besī aŠ—ā. Tā pat ar taviem testiem un apskatiem jopte, visi pēc viena ģimja un līdzības. Kkāds monotonisms.
Abi divi uz kakao un tml. lapelēm palūkot kādā stilā jābūt jēdzīgam domas izklāstam. A akmenī iekalt tekstu prot katrs idiots.
Tak besī aŠ—ā. Tā pat ar taviem testiem un apskatiem jopte, visi pēc viena ģimja un līdzības. Kkāds monotonisms.
+1000
“augstas izšķirtspējas” un 3D, cik mans tupais prāts spēj secināt, gluži nav viens un tas pats
Nevajag tēlot, tu saprati domu gājienu.
Ieviesiet spēļu apskatus un WASD būs at your service
Kas tev traucē?
Pievienot IT ziņu / Rakstu
Bet vispār, man jau likās ka wasd dvēsele ir notirgota zābakam 🙁
Bet vispār, man jau likās ka wasd dvēsele ir notirgota zābakam 🙁
Zābakam ir notirgota tik ilgi, kamēr man tur ir pieeja rakstus likt – kā noņems pieejas, tā arī vairs neuzprasīšos un nelikšu. Par tur likšanu man arī neviens nemaksā, ja kas. 🙂
PR kvalitāte ir cits jautājums. Ne vienu vien PR esmu papildinājis ar noderīgām specifikācijām, kas Notepad lasītājiem varētu noderēt. Vēl vairāk, pēdējā laikā esmu mazliet iesaistījies arī atsevišķu PR veidošanā, kas jau pats par sevi garantēs to augsto kvalitāti 😀 [img]
Preses relīzes