Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Kālab Notepad publicē preses relīzes?
Tāpēc nolaidīšos līdz šo kungu domāšanas līmenim un paskaidrošu bērndārza stilā, kam tas ir vajadzīgs
Tik tiešām rodas neizpratne arī man par šiem aprobežotajiem cilvēkiem.
Un šo te saka portāla admini…
Nenovirzīsimies no tēmas, ja kādam ir kas iesakāms par maniem testiem (kas nepatīk, ko vēlas sagaidīt), tad labprāt uzklausīšu konkrētus ieteikumus privāti. PM nosūtīt mākat.
Tātad, īss rezumē – Ja adminiem kas nepatīk, tad drīkst publiski tos saukt par aprobežotiem un idiotiem, bet, ja kādam kas nepatīk pret Jums, tad tagad tikai ar PM? Un kur parādoties līmenis?
Es rakstu apskatus savā stilā, bet labprāt (un patiešām) uzklausītu citu ieteikumus, bet tas nav jādara publiski – vismaz ne zem tēmas, kura nav ar to saistīta.
Vēl kāda neskaidrība linx
Un, ja cilvēks nespēj uzvesties kulturāli, lieto necenzētus vārdus, tad saņems par to sodu.
Vēlos pateikt to, ka notepad.lv ir IT portāls kuru respektēju visvairāk, resp., šeit ir kvalitatīvi pasniegti raksti, kā arī ļoti patīkams forums (kas ir reti sastopama parādība gan LV gan vispasaules tīmeklī).
Notepad.lv personālam: Ļoti uzmanīgi ieklausieties jūsu portāla lietotāju viedoklim par šo tēmu un ja vēlaties pelnīt ar portālu naudu – ieguldiet tajā vairāk darba, jo pat šādas diskusijas starp portāla lietotājiem un administrāciju atbaida šī portāla lietotājus..
Vēl kāda neskaidrība linx
Kā nu nē, protams, ka ir.. un vēl pie tam ne viena vien..
Grozi kā gribi, bet ja Tu kādu cilvēku nosauc par aprobežotu, tas viņam ir apvainojums un nestāsti, ka nav, tikpat labi es varētu grozīt vārdu “idiots”, jo tā taču ir medicīniska diagnoze, tātad tas nav lamu vārds un necenzēts arī! Otrkārt, kad dažos topikos (un tādu nav maz) aiziet reāla cilvēku apsaukāšanās, kur tad tu esi? Š eit draudi man par vienu vārdu, bet tur, kur to ir daudz, nereti izlīdzies ar “Lock Topic” opciju vai ne? Man turpināt?
guitarman
Lasiet tos segmentus, kas interesē. Katrs cilvēks ir dažāds, arī intereses ir dažādas.
—
linx
Vai, linx, pēc taviem uzskatiem ir normāli katrā PR iekomentēt ko neadekvātu? Vai tā ir cienīga rīcība? Iedomājies, ka tev dzivē cilvēks staigās no pakaļas un katru dienu 10x dienā atkārtos vienu un to pašu – es domāju, ka tev tas sāks apnikt un sāksi pieēnmt mērus. Nu, izteici savu viedokli, ok! Bet kādēļ tas ir jāatkārto katru dienu? Es kā portāla vadītājs tāpat kā samurajs ar uzskata, ka PR ir vajadzīgas, tās netiks atceltas.
Un, ja vēl savu nostāju cilvēki pauž diezgan zemā leksikā, tad to jau var uzskatīt par apzinātu/neapzinātu kaitniecības veidu.
Varbūt atvainojos par izteikto vārdu “aprobežotība”, bet nespēju atrast vēl maigāku vārdu kā nsoaukt šo dīvaino parādību, kas valda konkrētos indivīdos.
Nesapratu gan tavu pārmetumu par draudiem un topiku lokošanu. Nevienu, kas nelieto necenzētus vārdus, bet izsakās kulturāli – netiek ne aizrādīts, ne sodīts. Topikus, protams, esmu lokojis, ja tur aiziet pa karstu, jo negribas dzēst. Tagad piekopju haidošanas metodi + rediģējot izņemt nekulturālos vārdus, protams, dzēšana/lokošana netiek atmesta kā variants.
Un atkal…tēma novirzās no konkrētā temata – tas nav labi. Nejau tāpēc, ka negribu, ka izsakies, labprāt dzirdētu tavu turpinājumu. Varbūt pārpratu tavu teikti, bet izklausās, ka tu izsaki apvainojumu, kad esmu rīkojies kā savtīgi.
nopērc
Notepad ziņas tu saņem par velti
Tevi konkrēti par idiotu neviens nenosauca, bet kā lai nosauc cilvēku, kuram skaidro, ka PR ir nepieciešami Notepad attīstībai (tā tiek atbalstīti sadarbības partneri no mūsu puses), bet viņš to spītīgi nesaprot?
Shady, tu saki ka katram cilvēkam ir dažādas intereses. Tieši tā arī ir, un ja cilvēks labāk varēs portālā atšķirt to kas viņam ir interesants un kas nē, tad vairāk viņam patiks šo portālu lietot.
Reti kuru interesēs raksts, kura saturs ir iesmērēt produktu. Kādēļ neverātu veidot preses relīzes atsevišķā sadaļā un pirmajā lapā likt tikai labākos rakstus? Ja preses relīze ietilpst šajā kategorijā, tad arī to. Varbūt tas varētu būt izlīgums starp administrāciju un portāla lietotājiem?
Kvalitāte pāri kvantitātei. Always.
linx: iedomājies, tu nopērc
Notepad ziņas tu saņem par velti
Tevi konkrēti par idiotu neviens nenosauca, bet kā lai nosauc cilvēku, kuram skaidro, ka PR ir nepieciešami Notepad attīstībai (tā tiek atbalstīti sadarbības partneri no mūsu puses), bet viņš to spītīgi nesaprot?
Par tavu “Dienas” piemēru: Jo vairāk avīzē sviesta jo mazāk to lasa.
Par to ka preses relīzes ir nepieciešamas: Manuprāt, pēc lapas lasītāju domām preses relīzēm šajā portālā jābūt neitrālākām un atpazīstamākām pēc to būtības nevis nav jābūt vispār.
Es Dienu nelasu. Tikai tāpēc, ka tur ir reklāma un šits. Es lasu Notepad. Tāpēc, ka te ir mazāk (Adblock- nevienas reklāmas) reklāmas un šita. Bet tiklīdz te sāk augt vēlme no adminu puses pievienot šitu, es un vēl daži ceļ trauksmi. Ja admini būs gudri, sapratīs, ka ir error (datuves, botes ceļš) un pārdomās savu darbību, ja ne, noslīks šitā
Kvalitāte pāri kvantitātei. Always.
piekrītu.
Tad vajag izdarīt tā lai var labi vizuāli atšķirt kurš ir raksts izglītošanas un infomēšanas nolūkā un kurš – reklāmas nolūkā. Tas arī motivēs mazāk likt preses relīzes.
Shady, tu saki ka katram cilvēkam ir dažādas intereses. Tieši tā arī ir, un ja cilvēks labāk varēs portālā atšķirt to kas viņam ir interesants un kas nē, tad vairāk viņam patiks šo portālu lietot.
Reti kuru interesēs raksts, kura saturs ir iesmērēt produktu. Kādēļ neverātu veidot preses relīzes atsevišķā sadaļā un pirmajā lapā likt tikai labākos rakstus? Ja preses relīze ietilpst šajā kategorijā, tad arī to. Varbūt tas varētu būt izlīgums starp administrāciju un portāla lietotājiem?
Lūk, ļoti labs ieteikums.
ienāca ideja prātā, ka varētu katram rakstam pielikt klāt kādu emblēmu/zīmogu, kas norāda tā piederību: IT Ziņa | Tests | PR | Raksts
Kad foxis būs pieejams – izrunāšu šo lietu, lai iekļauj v3.
Arī PR tiek filtrēti, liekam tikai tos, kas varētu būt noderīgi.
Samuraj, un mums ir uzdirst uz informācijas daudzumu, jaunumu un vēl sazin ko tur. Mūs interesē kvalitāte. Kvalitāte, kvalitāte, kvalitāte. Kaut raksts dienā par gadu vecu tēmu. Bet kvalitatīvs, saistošs un noderīgs raksts. A PR ir čista reklāma. nekas vairāk.
Problēma nav preses relīzes, bet kā tās tiek pasniegtasbrīvs no buļļu kakāmar paša lietotājā interesi par tēmupatiks citiemnav un nebūsvēlas lai lasītājs domātupaņemti PR un izrevidēti no sūdieminteresēt
Preses relīzes