Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Kālab Notepad publicē preses relīzes?
samurajs & shadypirmo reizi
bet kā lai nosauc cilvēku, kuram skaidro, ka PR ir nepieciešami Notepad attīstībai (tā tiek atbalstīti sadarbības partneri no mūsu puses), bet viņš to spītīgi nesaprot?
Nekā nav jānosauc, turpini darīt to, ko dari…
Samuraj, un mums ir uzdirst uz informācijas daudzumu, jaunumu un vēl sazin ko tur. Mūs interesē kvalitāte. Kvalitāte, kvalitāte, kvalitāte. Kaut raksts dienā par gadu vecu tēmu. Bet kvalitatīvs, saistošs un noderīgs raksts. A PR ir čista reklāma. nekas vairāk.
+10000 Kvalitāte pāri visam 🙂
PR ir tikai viens no ziņu veidiem.
Ne es, ne samurajs nevar to ieviest – foxis uztaisīs, tad būs. Tici man, v3 nav aiz kalniem.
Shady, tu man atgādini politiķi. Solījumi, solījumi. Vajag darīt tagad un šeit. Tulīt. Ne v3, ne v4 un ne v82o83492749873284723985. Tagad.
Momentā to izdarīt nevar, tur būs jāpaciešas jo šis portāls tik tiešām nav viesnīca kur mēs varam visu pasūtīt tagad un tūlīt, bet kad jūtamies nedaudz čakarēti, tad tomēr vajag iebilst.
Nevar, vienkārši, PR pielikt priekšā rakstam “PR:”?? 🙂
Un buļļa kakām priekšā pielikt “Sensācija:” (kā zābakā mēdza darīt). Jau “pakaļā” ir pielikts (Avots: PR). Vēl? Izcelt ar
Vispār hārdwāre apskatus varētu plašākus, garākus, vairāk, etc. etc. – hmm, ja šie PR dod iespēju portālam tikt pie spīdīgājām mantiņām, ko testēt… lai tak ir. I have an idea, though… varētu PR heiteri varbūt iepirkt jauno tehniku 0-day, tā teikt, un tad aizvest samurajam vai kādam citam rakstu autoram veikli notestēt. Š ams uzraksta reviewu un atdod pēc tam atpakaļ. Geht es richtigs Ihnen oder wie denn?
Un vēl aizbildinās ar V3 nākšanu. Sviests kkāds.
linx
Bet tas, ka uzklausām, nenozīmē, ka jādanco pēc citu stabules. Nav iespējams uztaisīt visu tā, lai visi ir apmierināti.
Īstenībā uz PM esmu saņēmis ieteikumus uz vienas rokas pirkstiem, kādēļ tauta baidās uzsist privātu ziņu? Komunikācijai ir liels spēks.
Nav man jāprasa atļauja nevienam, lai liktu klāt “PR:” virsrakstā – vairāk domāju par to kā tas izskatās googlē, jo ļoti daudzi cilvēki nesapratīs “PR” atšifrējumu. Un, ja tik ilgi ir tā darīts, tad mazliet vēl pagaidīt līdz v3 nebūs nekāds šķērslis.
Ceru uz sapratni.
Par to, kāpēc jāprasa foxim – viņš ir mūsu web koders, tāpēc par to izpildi atbild viņš. Mēs 3 esam vienlīdzigi, katram tik savi specifiskie pienākumi pie parastās administrēšanas, ja kādam tas nav skaidrs. Uz v3 tas tiks arī aprakstīts, lai cilvēkiem ir skaidrība – pie kā griezties, ja kas vajadzīgs.
Nav jau vajadzības, vienkārši pamet zem citas kategorijas, nevis index lapā, that is all, kas gribēs, varēs pačolēt PR. Taka mums tagad teiksim, IT ziņas, Raksti, nu būs arī PR, Testi, Programmēšana, utt…. protams, tas viss jaunajā versijā, negribu veco vairāk supportēt.
Un kad būs jaunā versija? Tātad – cik ilgi būs jāpiecieš šī problēma bez risinājuma? Es protams par PR ne par jauno notepadu…
Varbūt mūsu komunity varētu uzstādīt tādu kā termiņu tam V3, ēc kura mēs šamo varētu nolinčot? 🙂
Nav bišķi pa skarbu? 😀
Sākumā jāskatās kāds būs šīs sarunas rezultāts.
Bet ko nu tur daudz. Nepataisīsim šito par joku.
Portāla galvām – nepieviliet! Slēdziet tematu un darbojaties!
guitarman
Nonācām beigās arī pie laba risinājuma plāna.
Visi, kas vēlas vēl ko piebilst, droši rakstiet kaut vai man privāti.
Par v3 termiņu – lai gan es to nekodēju, bet uzskatu, ka vajadzētu būt gatavam max līdz septembrim.
Paldies tiem, kuri izteica risinājumus un priekšlikumus.
Preses relīzes