Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Kalarm – modinātājs, atgādinātājs un programmējams tai
* Modinātāju
* Vienkārši kā atgādinātāju
* Varam atvērt failu
* Varam nosūtīt e-pastu
* Un tagad pati labākā fīča – ievadīt jebkuru komandu
Manuālis
Download
{Ja lietojam ubuntu, tad vienkārši ierakstam konsolē:sudo apt-get install kalarm
Programmai ir ļoti vienkārša, maza un saprotama grafiskā saskarsme, kas nesarežģī ātru apgūšanu.
Š eit būs pārs skrīnšoti:
{Š eit kāds cilvēks parādijis savus darbus, kurus uzdevis kalarm`am izdarīt}
{Š eit ir opcijas}
{Teksta paziņojums jeb atgādinājums}
{Š eit ar programmu “amarok” uzdodu atskaņot dziesmu noteiktā laikā. Protams, darbība šeit varēja būt jebkāda, kur dažus piemērus jau minēju par konsoles komandām}
Š ī programma, protams, ir bezmaksas, bet pieejama tikai *nix lietotājiem, jo nekur versiju priekš windows neesmu manījis.
Nu lab, tâs pçdçjâs iespçjas gan ar mobîlo neizdarît 🙂
Arî uz windas ir taèu iespçjams palaist paða nodefinçtas komandas/skriptus caur +/- glîtu user interface, tikai nav manîts, ka to var izdarît automâtiski ieprogrammçjot laiku utml.
Es gan izlasiiju, gan lietoju 😀 baigi labi tas, ka war palaist visu, kas uz tawa pc 😀
if (”v”==”w”) { $subjekts=”cirvis”; }
Es gan izlasiiju, gan lietoju 😀 baigi labi tas, ka war palaist visu, kas uz tawa pc 😀
kas tas taads?
kas tas taads?
Ja raksta “v” vietâ “w”, tad to sauc par “pokemonu” valodu.
Protams, ðis nav vienîgais, bet vçl visâdi murgojumi – pret ðâdu rakstîbas stilu ir daudziem ïoti negatîva attieksme.
kas tas taads?
Vinsh tevi nosauca par cirvi 😛
kvarcis- tu gan laikam esi kaðíu meklçtâjs ne?
Preses relīzes