Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › KalifornijÄ rÄ«ko referendumu par marihuÄnas legalizÄ“Å¡an
SRSLY ?
Zālei, kā praktiski jebkurai ķīmiskas (kaut dabīgas izcelsmes) vielas saturošam produktam, IR kaut kādā veidā kaitīga iedarbība. Antidepresants, jā? Ar to pilnīgi pietiek, lai rastos psiholoģiska atkarība + neiromediatoru ķīmija ir figņa, kas ne tuvu nav izpētīta tik daudz, lai jēdzīgi pateiktu, kas kur notiek.
Ķīmisko zāļu ražotāji, bez šaubām, ir kretīni. Bet vislabākais ir zāles nelietot nemaz, nevis lietot “dabiskās”. Dabiskas my ass
Galu galā, ja cilvēks grib “atslēgties”, kurinot to figņu un savādāk atslābināties nejēdz, kā mākslīgi nomācot nervu impulsus, manis pēc lai. Atcerieties gan, ka nedzīvojat vieni uz pasaules. Saodīšu zaļo, kraušu ar augstākminēto kodināto ozolkoka mietu. Nezinu, kur lai dabū, bet atradīšu, kad vajadzēs.
Crow, cik cm gari mati?
un Ikariam.lv tēmā:
Pirms 4(īstenībā laikam 3) gadiem sapratu, ka, ja turpināšu, tad kļūšu par garmatainu/garnagainu radījumu un pametu. …
Tā, Nīdēj, stāsti, no kurienes un dēļ kā Tev ir tādi aizspriedumi pret cilvēkiem ar gariem matiem?!? 😀 Tas uz pretējo dzimumu Tev arī attiecas? 😕 Varbūt esi skins
Man vienkārši man ir ļoti spēcīga asociācija no universitātes. Sanākot lielajā auditorijā ap 200+ cilvēkiem, daļa cilvēku sasēdās aizmugurē (, lai aizsniegtos ar lādētāju līdz pagarinātājam) un uz portatīvajiem datoriem rīkoja sc, cs un citu spēļu batālijas (mēdza arī kolektīvi programmēt :D). Lielākajai daļai bija gari mati un rakstaini džemperi 🙂
Garie nagi .. Es vienreiz prasīju čalim, kāpēc viņam ir tik gari nagi, par kādiem pat meitene varētu apskaust. Atbilde bija sekojoša : “Nevienmēr ir līdzi (aizmirsu kā saucās metāla instruments ar ko satver mazus priekšmetus), lai satvertu elektronikas detaļas (rezistori utt.)”
Tā lūk ir izaudzis mans stereotips par vidusmēra vairākdzīvju īpašnieku. 🙂
no kura pirksta tu izzīdi sevis rakstīto informāciju tā arī ir palicis neskaidrs – ja tās ir tīri tavas domas, tad tā arī pasaki. neesi tu kompetents izlemt kuram ko ir labāk lietot pat īsti nezinot ko cilvēkiem nodara visprastākie pretsāpju līdzekļi.
šoreiz slimības gan nav mans lauciņ š un ar to neaizbildinos pamatojot savu viedokli. es vēlos 5dienas vakaros labā draugu kompānijā aizdedzināt kāsīti, whats wrong with that?
sitējs, mļin, atradies 😀
Bet par pretsāpju līdzekļiem un antidepresantiem esmu kompetents
Enīvej… lietotāji (alkoholiķi, pīpmaņi, narkomāni) vienmēr atradīs da jebkādu iemeslu, kāpēc lietot ir ok un viss ir kārtībā un pat vēl veselīgi.
loss of libido
Crow I feel fakin sorry for u
mans patēvs ir vēža slimnieks un tevis teiktais ir nekam nederīgas ****** spriedelējumi. viens pats, mežā, salauzīsi potīti un paliec pie sevis teiktā, izdari labu, nesauc ātros un tur pat arī mirsti no sāpēm.
crow, ir neskaitāmi vēžu tipi. zāles neārstē vēzi, bet gan aptur to šūnu izplatību. tā pat arī marihuāna.
nesākšu tagad te visu internetu citēt, vienkārši googlē “marijuana cures cancer”
deivs001
Nesaturīgs, neiederīgs spams platiem smaidiem-
Nesaku, ka viss tur uzrakstītais ir patiesība, taču aizdomāties liek.
PS: ko tieši senie indiāņi bāza savā miera pīpē? Kāds nezin? 🙂
Preses relīzes