Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › KalifornijÄ rÄ«ko referendumu par marihuÄnas legalizÄ“Å¡an
neko darīt… vismaz spānijā un citās eiropas valstīs cilvēki var audzēt personīgai lietošanai cik nu tos stādiņ us 🙂 šur, tur, arī anglijā marihuāna ir dekriminalizēta .. starp citu, varbūt kāds arī zin ko tiešāk par soda mēriem anglijā? esmu tik šo, to padzirdējis, bet varbūt kāds ir labākā lietas kursā?
lieliska lasāmviela visiem, kuri joprojām domā ka cilvēku ar pāris gramiem marihuānas rokās jāsoda tā pat kā heroīn-atkarīgos 🙂
Lietotāji vienmēr atradīs iemeslu, lai turpinātu “mīlēt savu audziņu”, visādi daudzināt to un turpināt lietot. Tieši tās jau arī ir atkarības sekas. Lomkas un putas uz lūpām jums pēc činas nepienākas.
Sehr gut, turpiniet justies kruti.
varu teikt tikai pusjkina vaardiem:
пÑница проÑпитÑÑ, дурак никогда…
kādi tur pētījumi apliecināja ka spēļuki neesot labāki par smagajām narkotikām?
pat latvijā te viens mudaks trolejbusā šaudijās un nažus vicināja iespaidojoties no kaut kādiem schooteriem. es saku kriminalizēt! 😀
Vienkārši izsakoties, pa galvu un ribām ar kodinātu ozolkoka mietu dot. Un tā, ka maz neliekas. Būs lētāk arīdzan nekā ar zāli apdolbīties.
Lūdzu linkus uz zinātniskiem pētījumiem , kas apstiprina ka marihuāna ir kautīga vai arī izraisa atkarību.
A to – svētu mieru tiem, kam šitie murgi nav vajadzīgi. Nesaprati? Tad ej ***……
Mja, aprobezhotiiba te augstaa liimenii
Get a life, anyone?
[spoil][img]
Tev
vieglās narkotikas iedarbojas uz vāji sagatavotiem un psiholoģiski vājiem cilvēkiem
Kas tagad tas tagad tas tāds par apgalvojumu? 😀
Crow, bet nelieto taču, ja negribi. Kas spiež? Ko Tev
Es nedzīvoju (piepīpētā) mucā un neesmu atrasts kāpostos. Man ir radi, paziņas, draugi, kuru dzīves man šad un tad nav gluži vienaldzīgas.
Un tiešām bez apdullināšanās tik grūti izdzīvot?
Preses relīzes