Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kam vajadzīgs MMS?
42,6% klausās FM radio vai mp3 dziesmas. Arī telefona spēles ir populāras – tās spēlē 30,8% respondentu.
Bet MMS funkcija palikusi galīgā novārtā: kaut arī telefona kameru regulāri lieto 53,2% lietotāju, šīs bildītes ar MMS palīdzību draugiem un radiem ir pārsūtījuši tikai 17,2%.
Man arī šis pakalpojums – iespēja saņemt 240×320 pix bildīti uz telefona ekrāna neliekas nekas pievilcīgs – tādos gadījumos es palūdzu atsūtīt pilnizmēra bildes uz E-pastu. Bet kā domājat Jūs?
Bet nu kopumā mms ir nevērtīgs. Tā kā ātri uzlabojas mobilais internets, telefoni, kuri ļoti pilnvērtīgi to var izmantot – mms drīz vispār izmirs pilnībā.
Bet jā funkcija ļoti nejēdzīga
Bet nu cik skatos oranžajā portālā (dr.lv) redzu ka cilvēki diezgan daudz sūta tās bildes mms veidā lai ievietotu iekš sava albuma, tākā tomēr cilvēki izmanto!
Š obrīd Lmt ir atcelta maksa par gprs trafika izmantošanu.. Ja negribas čakarēties ar browseri un jānosūta citam telefonam, tad tas ir tīri lietderīgs pakalpojums.
Darbaa man dazhreiz noder sii lieta, jo mums ir vairaakas nolikavas un dazhreiz vajag nosuutiit fiksi kaadu bildi.
Taa ka domaaju, galiiga izgaashanaas nav, taada maza ekstra, vairaak domaata darbam, nevis izklaidei.
reizēm ir vieglāk bildi nosūtīt pa taisno uz mobīlo nekā caur skype, e-pastu, utt
bet nav jau jēga sūtīt ja tā bilde ir domāta tikai skatīties telefonā
turklāt nu jau telefoni ir tik attīstīti ka pat uz viņiem nekā neizskatās…
P.S. Pirātisms ir kā braukšana autobusā bez biļetes – tu nekad nezini, kad iekāps kontrole. (eJaunzems)
Vot par šo es rēcu ilgi un dikti- jaunekli tev vismaz ir vispār nojausma, kas ir pirātisms?
Preses relīzes