Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kāpēc austiņas "Beats by Dr. Dre" maksā 199 $?
Lai radītu solīdas preces iespaidu un patīkamu smagumu rokā, 1/3 no svara piedod metāla detaļas. Oriģinālajām Beats Solo tās ir no nerūsošā tērauda, bet viltojumam – no cinka lējuma. Taisnība – metāla ir nedaudz.
Interesantākais, ka galvenā detaļa – izmantotie skaļruņi (drivers) nav nekādi super-puper, bet gan līdzinās tipveida AS03608MR (1,50 $/gab.). Tomēr konstrukcija, kaut arī plastmasas un ļoti vienkārša, ir lieliski pārdomāta, un nekas nečīkst un negrab.
Viltoto austiņu konstrukcijas apskats – šeit
Oriģinālo austiņu konstrukcijas apskats – šeit
Pēc šiem apskatiem var lieliski atpazīt viltojumu no īstajām “Beats by Dr. Dre”.
Oriģinālo “Beats by Dr. Dre” pašizmaksas tabula:
Viltoto “Beats by Dr. Dre” pašizmaksas tabula:
UN šitie b-zombiji ir tie paši i-zombiji … tā pati kvalitāte, tas pats supports
Nezinu daudzus, bet pašreiz ar sennheiser jūtos vairāk kā apmierināts par salīdzinoši zemāku ciparu.
OVERPRICED vobš!
Nesen puikam ieķēru ausis ~50€ (JVC Xtreme Xplosive), skan jau ok – puika sajūsmā. Man kaut kā nepatika dēļ ērtuma, iespējams, ka nav “ievalkājušās”.
Pats gan pārgāju uz brenda moni, kuram ir integrētā beats audio skaņa. Zin, sūdzēties nevaru – mani pilnībā apmierina. Nav pat vēlmes pakot ārā atsevišķo skaņas sistēmu, ko lietoju agrāk. Uzskatu, ka viens no labākajiem pirkumiem pēdējo gadu laikā…
Runa ir par šo: “HP Envy 27”
es te lēnām taisos uz nopietnu tehnikas upgrade…
Personīgi pie spīdīgā ekrānu nevarētu nosēdēt, bet… kazi, tā būtu labāk, mazāk sēdētu.
Nelabojams
Es gan nepirku to no veikala, bet dabūju jaunu pa 250€….Bet tur, kur to izcēlu, vairs nevaru tev izpalīdzēt….
[spoil]Sennheiser HD 598
Audio Technica ATH-M50x
Brainwavz HM5 / NVX XPT100
Beyerdynamics DT770
V-Moda M100
[/spoil]
Crow
Vai tikai tādēļ, ka slavenības iebāž to savos mūzikas videoklipos?
Jāsaka gan ka slevenībam laikam savi fani pie vienas vietas, ja jau atļaujas reklamēt šos mēslus.
Preses relīzes