Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kāpēc interneta komentāri ir negatīvi?
pusaudži un to, kāda ir saskarsmes/attiecību ētika viņ u ģimenē.
Lai gan – negatīvus komentārus rakstu ļoti, ļoti reti. 🙂
There are two kinds of people: those who divide people into kinds, and those who don’t.
kaapeecto linku never valjaa?
Tāpēc, ka url-shortenings ir nīstama slimība un interneta piediršana. Lūgtum tev:
Man personīgi ir svarīgs pirmais iespaids – respektīvi, kā cilvēks izklāsta savu problēmu. Ja tēmas apraksts ir kaut kādā greizā vervelējumā bez pieturzīmēm un ar idiota cienīgiem nepareizas angļu valodas iespraudumiem, nu nevaru tādam, kā kādreiz teica ”kārklu vācietim” pienācīgi un laipni atbildēt, lai gan ne tuvu neesmu nekāds nacionālists, drīzāk otrādi.
Eh,iztikshu.
Savos komentāros negatīvismu nesaredzu, iespējams, tāpēc, ka zinu, ar kādām emocijām tas veidots.
Ja gribas kādu lamāt, un dusmoties par kaut ko, uzskatu – labāk nerakstīt (dzīvē nerunāt) vispār.
Piedomājot – tā metode strādā burvīgi, vēlāk .. pat nepiedomājot. 🙂
Labots:
Uz šo nav viennozīmīgas atbildes :>
Piemeram es dziļi ienīstu pašpasludinātos indigo. Tadu ir ap 70% jebkurā interneta resursā.
Es nekomentēju neko delfos, apollo, tvnetaa…
riebj komenteet arii advanceetakos resursos. dakuja indigo…
es varu pilniigi nopietni pastaastiit atrisinaajumu lielaakajam vairumam probleemu, bet jeega no taa nekaada…
nu nesaprot indigo beerni NEKO, blje!!!
gaisjaa naakotne, HULJI….
Idioti ir sabiedrības aktīvākā daļa!
Tas, manuprāt, izsaka visu…
Labs jautajums…
Piemeram es dziļi ienīstu pašpasludinātos indigo. Tadu ir ap 70% jebkurā interneta resursā.
Nu 70% varbūt ir stipri pārspīlēts, bet pretīgi gan viņi ir. Un tik ļoti sevī iemīlējušies, ka pat visinteliģentāko aizrādījumu uztvers kā nāvīgu apvainojumu savai ģenialitātei. Tāpēc vislabāk sekot ķirzaka paraugam un īsi un konkrēti aplikt viņus ar kādu rupjību (lūk, konkrēts izprovocētu negatīvo komentāru avots). Tad viņi mēdz apvainoties un gadās, ka uz kādu laiku aizveras, bet labāk gan būtu gājuši mežā nosalt 😀
Ir nācies tādus arī dzīvēs sastapt – nu,
Sestā grupa. Cilvēki, kuri ir neapmierināti ar savu intīmo dzīvo
izskataas, ka par tik negatiivaam atbildeem uz jautaajumu “par negatiivajiem komentaariem internetaa” vinjai pasjai probleeema, mhhhhhh. vajag vienkaarsji kaartiigi izbirsteet visos cokumos. :> kaada h** raznjica seksam ar radosjo un maakslas pasauli? aktu ziimeesjanaa varbuut – vecis siekalodamies uzziimee savu sapnju sievieti (vai veci, mhhhh) un rada meistardarbu, bet citur nu nekur. nu nekur!!!!
Preses relīzes