Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kāpēc Windows NT kodols ir tik mazspējīgs?
izdzēstskopiju“Ak Dievs, NTFS kods ir purpurkrāsas šausmas opija apdullinātās viduslaiku smadzenēs, kur izmanto globālo rekursīvo bloķēšanu un programmas izpildes plūsma tiek vadīta ar izņēmumu strukturālo apstrādi (SEH).
Š eit nu būs pats interesantākais – kompaktas pamattēzes:
[imgr]
2. Microsoftā pat nav visaptverošas veiktspējas uzlabošanas programmas. Windows XP laikos parādījās drošības problēmas, pie kurām tad arī sāka intensīvi strādāt (izdot ielāpus utt.). Bet sistēmas veiktspēja tā arī nevienam neinteresē.
3. No Microsoft aizplūst talantīgi kadri, kurus tādi kā Google un Co. bez kautrēšanās pārmāna pie sevis. Š ī iemesla dēļ Redmonda ātri cep jaunas funkcijas vienu pēc otras tā vietā, lai kaut ko paveiktu līdz galam. Loģika, protams, skaidra: nav pārliecības, vai konkrētais džeks
Jauno dranķīgo versiju cepšanu Microsofts ļoti veiksmīgi kompensē ar zombij-pajol mārketingu, un viņiem kā uzņēmumam peļņa nāk.
P.S. Otrs līdzigs piemērs ir Stinksys. Viņus pērk visi pajoli ar izkārtām mēlēm, taupa uz aliņu un voblu mēnešiem lai iekrātu dizainiskajai kastitei ar mēslu iekšā 🙂 Gribētu es kādu stundiņu papļāpāt ar tiem mārketinga večiem. Kautvai pusstundiņu.
All this has gotten out of control. I was much too harsh, and I didn’t intend this as some kind of massive exposé.
First, I want to clarify that much of what I wrote is tongue-in-cheek and over the top
In particular, I don’t have special insider numbers on poaching, and what I wrote is a subjective assessment written from a very limited point of view
…un tā tālāk. Tā sacīt, autors saprata, ka mirkļa niknumā rakstītais teksts nav ne taisnīgas dusmas, ne bāze faktoloģiskam materiālam. A mums visiem mazs prieciņš 🙂
Es sākšu 100% pāriet uz linux tikai tad, kad tas būs pa īstam useram draudzīgs un uz viņa būs portētas progas, ko es lietoju. + nevajag aizmirst par izklaidi. Steam projekts ir labs, bet tas ir tikai procenta daļa no tā kas tiek izlaists. Nahren man linux, ja es nevaru uzmest uz paspēlēt nevienu spēli, man kaut kāds wine jālieto.
Esmu 100% pārliecināts, ka nav jau tas win kodols tik optimizēts, bet nav tik ļauni, lai sēstos pie nixiem.
Tā kā pošol tas anonimais pisugals, kas to infu, it kā ir iedevis. Visticamāk kāds dzērājs, kas izmests no darba par to, ka jauc darba laiku ar brīvdienām.
Linuxā kā opensource sistēmā viss notiek pavisam pēc cita principa.
Vnk vajag izlaist jaunas versijas, lai būtu kompānijai refresh un piereizes tiešām pofig par optimizāciju, gan jau dzelžus saražos hardware ražotāji…
Ja paskatās linux, par piemēru kaut vai ubuntu, tad uz cik veciem dzelžiem pat jaunākā versija strādās, bet M$ sagādās tik galvas sāpes. Exspermenta pēc uzliku Vistu, uz tagadējiem dzelžiem (i5, 8GBram, 250GBssd) ziniet, lido tā sistēma, bet tajā laikā kad tikko parādījās visiem vēl bija P4 un 1GBram… tik pati sistēma apaug ar visādiem nevajadzīgiem mēsliem un veiktspēja krītas… tas būtu tas pats kas salīdzināt, braukt ar velosipēdu līdz mājas pastkastītei, jeb iesēsties autobusā, jaudīgi, bet nevajadzīgi liels resursu patēriņš.
Ja teiksim līdz Vista, iznākot jaunam OSam bija defaultā jāapgreido dzelzis vai jāpērk jauns, tad pēc Vistas viss pamainījās. W7 uz tā paša dzelža griežas fiksāk par Vistu, un attiecīgi W8 par W7.
Iedomājamies, ka kāds programmeris atklājis kā paaugstināt Vistas veiktspēju līdz Win 7 līmenim. Kas viņam ļaus to realizēt…
Es no krēsla novēlos! Un šis vēl pēc satura ir labākais Latvijas datortehnikas forums…
Tak viņš izdarīja to! Un arī citas komponentes pabeidza un uzlaboja! Un uzlaboto komplektu nosauca par Windows 7!
P.S. Vārda “atklāt” lietošana arī liecina par pamatīgu lietas neizpratni… Tā nav kaut kāda nezināma lieta, kur kaut ko mistiski atklāt. Tā ir zināmu darbu pabeigšana un turpināšana.
Turklāt visai dīvainā veidā. Starp citu tā visa fanboju vai ne fanboju bušana ir visai dīvaina.
Man arī bija, kas līdzīgs, bet nu kādus 7 gadus atpakaļ. Sasniedzot noteiktu vecumu tas pāriet.
Ir vēl tāda lieta, ka nu nevajag taču …irst.
Vārnas kungs jums nav tā, ka jūs pats pārlasāt savus komentārus pēc kāda laiciņa un jūtat apmeirinājumu, krutuma sajūtu vai vēl ko? Te vienā raidījumā skatījos un tur bija tāds stāsts, ka A.Hitlers, sakot savas, tautas masu priekšā uzstājās ar stāvošu Gunāriņu. Nabags pat pie ārstiem esto griezies, bet ārsti viņam teica, ka ja tā nebūtu tad viņa runas nebūtu tik iedarbīgas. No otras puses skatoties runas taču darbojās, bet kādā d… tas noveda visu Eiropu.
Labi es jau ar sāku Vārnas kunga pēdās iet.
Garaisezis raksta virspusēju sviestu, da bļin pūdētu krējumu nereti.
Nu šis jau ir pārspīlējums … 95 ofisu nevispār salīdzināt nevar ar 2013. Kaut vai tas pats SkyDrive, kas integrēts ofisā. Iespēja komandā strādāt ar doķiem utt.
MS Outlook .. šaubos, ka 95 vispār tuvu stāvēja.
Iespējams, ka Microsoft programmu vērtīgumu nenovērtē tikai tie, kam šīs programmas nav nepieciešamas. Tie kuru darba specifikai nav nepieciešami šādi produkti.
Vairākas reizes esmu ceļojis uz Linux. Teorētiski varētu dzīvot uz Linux, bet rokas nolaižas brīžos, kad jādara kādi svarīgi darbi un tad pēkšņi Linux neceļas, jo kaut kas nogājis greizi. Stundām laiks jāpavada ložņājot pa forumiem un meklējot risinājumus. Windows tā reti uzvedas un tur ir viņa spēks! Windows’am ir stabila un prognozējama uzvedība.
Taču nemuldi. Novelc 2008 vai, bļin, 2006. gada snapšotu no ubuntu vai fedoru vai dajebko citu, kas tobrīd piedāvāja visu savu softu kačāt uzreiz neskaitāmos 700mb iso failos un paspēlējies.
Par hromu vēl tā, bet liela daļa atjauninājumu padara manu dzīvi vieglāku. Ar windows mēdz būt tas pats.
Preses relīzes