Kāpēc Windows NT kodols ir tik mazspējīgs?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kāpēc Windows NT kodols ir tik mazspējīgs?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 41 līdz 48 (no 48 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    opengraybox
    Participant

sliktais stils ir sakt irst personigi + vel foruma

NPK
    Participant

Manuprāt, Linux gan ir smagā darba zirgs – efektīvs un izdevīgs darba darītājs – serveri, darbastacijas utml.

Andron MacBeton
    Participant
    Evers
    Participant

Tas prātvēders var murgot cik grib. Windows ir sūds, bet tāpat viņš neko labāku par Windows piedāvāt nespēj.

swarka
    Participant

Komentāri uzlaboja darba dienas noskaņojumu.. 😀

Par linuxistiem (vismaz manā gadījumā, vistīrākā patiesība):

https://t.co/V21kDL8wlf

shady
    Participant

swarka wrote:

Komentāri uzlaboja darba dienas noskaņojumu.. D

Tas labi, tāpēc jau esam portāls pozitīvi domājošiem cilvēkiem 😉

opengraybox
    Participant

:))) Nav jau ta ka es cepos un mani ir baigais tvaiks – nu mazliet iemetu jau esoshaja ugunskura mazu mazitinju pagali 🙂 Goda vards man ir pilnigi vienalga ko kursh kad kapec cik lieto. No pieredzes darba Linux uz darbastacijas gan uz serveriem, linux pro sertifikacija, majas win7, ari sertifikacija ari win’am, nemeros – lieku noprast ka ned tukshu. Lai es kadam jebkad teiktu ko lietot – man vecums vairak nav tas – ka jau mineju ja gribas pamerities tad vajag pamerities ar nekusta ipashuma kadastra numuriem 😀 nevis OS lietojumu vai telefona modeljiem 😉 just chilin, no stress

Participant

Agrāk fanoju par Linuxiem, mājās uz kompja dažādas distras testēju, uzliku kompja Mintu, tad aizbraucu studēt. Pēc laika man lūdzās, lai atlieku atpakaļ veco, labo Windu, kas tā “nečakarējās”. Datoru izmantoja tikai internetam.

Tagad atceros, ka Linux forumi bija manas otrās mājas, kad no Linuxa neko nesapratu, jo mūždien vai nu pats ko sačakarēju, vai (lielākoties) pats Linux izdomāja kaut ko neieslēgt, nokrešot, nerādīt utt. Plēnām mans entuziasms noplaka un paliku slinks – nu nav man laika un vēlmes dienās, kad gribu pasērfot netā un paklausīties mūziku, sēdēt forumos. Pat zagta Winda manus nervus saudzē 5x labāk. Katram sava pieredze, bet mana ir štruntīga, reiz fanātiski lietoju, tad pārtraucu, pēc gadiem atkal atsāku un sapratu, ka tas nav priekš manis.

PS: Winda ir arī estētiskāka manām acīm, ne tikai stabilāka.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 41 līdz 48 (no 48 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?