Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Karš ir sācies!
Notepad.lv bija iecerēts kā freeware programmatūru popularizējošs portāls, ar pārsvarā negatīvu attieksmi pret visa veida pirātismu. Taču (s)LaMPAS nekrietnā rīcība pret trakeriem un DC hubiem droši vien būs mainījusi lielākās lietotāju daļas attieksmi pret šo jautājumu. Tā vietā, lai izvirzītu problēmu plašu tautas masu apspriešanai un veidotu sabiedrības viedokli, (s)LaMPAS funkcionāri izvēlējās politiku “nazis mugurā”. Jebkurā gadījumā apkarot demokrātiju ir riskanti, un šis gadījums nav izņēmums.
Prezentēju lapu
tajā var noskatīties lielu daudzumu DivX filmu pat nenovelkot, tieši onlainā. Kvalitāte= pat ļoti OK. Vienīgā prasība – jābūt netam ar ātrumu ne mazāku par 1 Mbit/s. Protams, ir iespēja filmas arī novilkt, tāpat – augšuplādēt. Iespējams, ka sakarā ar lielo patreizējo interesi par šo portālu no lietotāju puses piekļūt tam izdosies ne uzreiz…
Labi par lietu.
Iesaku visiem dc++ mīļiem, uzmest aci uz šo softu. Bearshare.
Ko mocās ar DC++, vai tad emule, bearshare nav labāki. Pats bearshare lietoju vairāk nekā 2 gadus. Nav ne hubi jāmeklē, ne kā, no sloti, ne shāre, pinīgi nekā. Atveram, meklēšanas logā ierakstam dziesmas nosaukumu, un jau pēc 1 min klausamies muzonu.
Š eit ir video pamācība, kurā parādīts, cik ātri un viegli viss ir izdarāms, pats galvenais, ka ātrums ir labs. Iekļauta pati programma, jo vecāku versiju grūti dabot, jaunā ir pārfīčota
Lejupielādēt Bearshare un video ieskatu.
https://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=47049
Xe uzmetam uz YOUTOBE filmu, un ieliekam iekš notepad komentāra 😀 Smieklīgi
Iesaku visiem dc++ mīļiem, uzmest aci uz šo softu. Bearshare.
Ko mocās ar DC++, vai tad emule, bearshare nav labāki. Pats bearshare lietoju vairāk nekā 2 gadus. Nav ne hubi jāmeklē, ne kā, no sloti, ne shāre, pinīgi nekā. Atveram, meklēšanas logā ierakstam dziesmas nosaukumu, un jau pēc 1 min klausamies muzonu.
https://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=47049
A priekš *nix kkas tāds ir? 😉
Nu, bet cedeg’u laikam tāpat vajadzēs uzlikt – kur Latvijas vidusmera students var atļauties lietot legālu maxas softu? :duno:
tas ka vini aizklapeja ciet paris trakerus un hubus neko nenozime. tapat uzradisies jauni. drosmigie no draudu vestulem kas izsutitas caur e-pastiem nebaidas. :die:
aksti.. ta lampa nav nekas vairak ka paris cilveku truls izdomajums – bezcerigs nekam nederigs projekts, kuram nav varas :win: :hmz:
tas ka vini aizklapeja ciet paris trakerus un hubus neko nenozime. tapat uzradisies jauni. drosmigie no draudu vestulem kas izsutitas caur e-pastiem nebaidas. :die:
Teorētiski – ja tie visi no MicRec, Platforma Records utt. samet pa pārdesmit Ls un noalgo advokātu, savāc kaut kādus pierādījumus, un iesūdz kaut vienu trakera vai huba saimnieku tiesā par no pirksta izzīstu zaudējumu atlīdzības summu… teiksim 1,000,000 Ls (lai smukāk skan) – tūlīt sāksies panika! Likumiskais pamatojums (Autortiesību likums) viņiem ir. Protams, ka nav teikts, ka (s)LaMPA kaut ko arī reāli iekasēs, bet panika izcelsies grandioza. Par to šaubu nav!
Ir tāds sakāmvārds: “Kam nauda – tam vara!”… :money:
Nevelku jau no trakera, velku no cita usera, kurs piennemsim var buut mans draugs, kurs vienkaarshi man paarsuuta kkaadus datus!
Savukaart nevienu uploaderi jau neizdosies saukt pie atbildiibas, jo nekur jau netiek mineeti personiski dati…..
Es uzskatu, ka pagaidam tas viss ir pilniigs sviests!
Es neatbalstu piraatismu, bet kaa ieprieksh bija teikts vai tad studentam pietiek naudas licenzeetai programmatuurai???
Manis pec lai klapee ciet tos trakerus, vai tad man gruti novilkt no aarzemeem?
Es uzkatu, ka shaada veida piraatismu praktiski nav iespejams apkarot, jo shobriit tas ir taados meerogos, ka ne jau vienai kkaadai organizaacijai ir pa speekam kko dariit….
Bet ja par to lampu… nu viņi varbūt kko izdarīs no sākuma… bet kad pašiem pieleks, ka viņu sīkie paši velk pirātiskās flmas, un ka uz viņu mājas PC kkas nelegāls…. īstenībā derētu viūs pašus pārbaudīt.. cik legāli dzīvo.
P.S.- ir daās kompānijas, kuras savus ražotos darbus- mūzikas cd aizliedz ieraxtīt pat uz hdd 😀
Toties uTorrent tīri normāli iet, tikai mums tāpat ir porti aizklopēti rooter’ī un netieku vilkt 🙂
kāddien iečekošu eMule un eDonkey, varbūt šamos kaut kas jēdzīgs būs..
pašlaik nekas labāks par DC tīklu nav radīts, vēl tikai atceros ka Soulseak tīklā šis tas ir atrodams, bet šamo nelietoju.. labā manta ir tikai dc tīklos, un tie kas ir norakstījuši šo, smagi kļūdās!!
kāddien iečekošu eMule un eDonkey, varbūt šamos kaut kas jēdzīgs būs..
pašlaik nekas labāks par DC tīklu nav radīts, vēl tikai atceros ka Soulseak tīklā šis tas ir atrodams, bet šamo nelietoju.. labā manta ir tikai dc tīklos, un tie kas ir norakstījuši šo, smagi kļūdās!!
Emule ieteicu pamēģināt, eDonkey gan jau sen izmiris… Bet lieta tāda, ka Mūlis daudz populārāks ārzemēs nekā Latvijā, tā kā jaunāko latviešu mūziku meklēt tur visai bezcerīgi. Ä€rzemju muzona un filmu gan tur netrūkst! Tik nebrīnies, ja pirmās stundas tev nekas uz leju neies… tev papriekš jāsakrāj kredītpunkti un jānostabilizējas sistēmā.
Tvinky- sāc tuneļus taisīt un viss ies. itkā pat naw sarežģīti taisīt to lietu. ja kas iemetīšu kkad linku.. es vienreiz gandrīz uztaisīju bet man nebija uzlikts pppt. 🙁
1) Man vajadziigs serveris caur kurieni taas trubas veidot un caur kurieni visu to dariit.
2) Taa kaa nav servera, es ari neka nedaru, butu – jau sen butu sataisijis 😀 (Vismaz taa domaju)
Preses relīzes