Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Karš ir sācies!
Neliels ieskats bearshare clientā
Atradu vēl vienu labu softu, bet vajag tikai izpētīt.
Specifisku programmu trūkums ir fakultātes nevis studenta problēma. Ne viens vien pasniedzējis tā aplauzies pasakot, ka mājasdarbi jāiesūta, piemēram, MS Word formātā. Nav studentam Worda un neko viņam padarīt arī nevar. Fakultāte piedāvā visādus Server 2003 un Visual Studio, bet Ofisa nav. Ja nav, tad arī prasīt nevar.
Pagājušo nedēļ ar izcilību aizstāvēju savu bakalaura darbu un līdz ar to esmu dzīvs piemērs tam ka augstskolu var pabeigt neinstalējot savā datorā zagtas programmas.
Novēlu tai “lampai” veiksmi. Vaina nav demokrātijā, bet gan cilvēku sirdsapziņas trūkumā. Tie, kuriem pašiem ir kādreiz nozagts intelektuālais veikums, mani saratīs.
Pie viena arī paziņoju, ka šis ir mans pēdējais ieraksts šajā forumā. Esmu vīlies. Nokratu putekļus no savām kājām jums par liecību.
Tavai apgaismibai – luk citats no Datuves:
Skiet ka tu useri pats neesi sapratis kas te isti notiek. Varas viri baz kabatas, perk jaguarus un hammerus visadas savrupmajas uz iedzivotaju nodoklu rekina un vel grib partraukt piratismu. Lembergu vel varetu attaisnot pa cik vins Ventspili ir sapucejis, bet parejos vajadzetu pakart, savest kartiba visas valsts nozares (policiju, atros, saeimu, sakaru tiklus) un tad varetu domat par autortiesibam u.t.t., savadak te jau viss parversas kaut kada cuku kuti, ja pat uz pilsetas celiem latvija tikai izbrauktajas bedres ielapus liek. limenis. bet redz vini sak ar piratismu – ar dalu ko mes iedzivotaji sev kompensejam valsts netaisnigumu pret mums.
Parekiniet pashi > 1/4 no jusu algam aiziet valstij. No normalas 250 ls algas tie ir 60 ls! Latvija dzivo stradajoshu cilveku 90 % tas ir 3.5 miljoni, un no tiem 90% noteikti maksa nodoklus – tas ir.. 180 miljoni latu – valsts sanem 180 miljonus menesi. KA jus domajat kur tie visi pazud?
Parekiniet pashi > 1/4 no jusu algam aiziet valstij. No normalas 250 ls algas tie ir 60 ls! Latvija dzivo stradajoshu cilveku 90 % tas ir 3.5 miljoni, un no tiem 90% noteikti maksa nodoklus – tas ir.. 180 miljoni latu – valsts sanem 180 miljonus menesi. KA jus domajat kur tie visi pazud?
muahhhhh
blee, kas par kretiiniem
pilniigi analfabeeti!
1kaart – kaadi 3,5 miljoni, jefinj!!!! ap divarpus ir max visu iedziivotaaju skaits!!!
2kaart – Latvijaa ir ljoti liels videejais vecums, liidz ar to ap 35%pensionaaru, pieskaitiisim veel beernus, invaliidus etc…
3kaart – liela dalja no darbaspeejiigajiem ir izbraukusji no valsts, paarsvaraa palikusji citaata autora liimenja idinji
4kaart – cik no tiem straadaa valsts iestaadees, tb sanjem algas no nodokljiem
5kaart – lielaakie algas nodoklju ienjeemumi aiziet pensijaas
6kaart – rihtiigi beernudaarzam piemeerots rakstelis un komentaari
7kaart – kursj no jums, siikie pljuutiitaaji, ir izmeegjinaajis e-mule
ak tad nabadzinjiem nenaak ar 5mbit filminja, gariigie kroplji…
Boot’a visi jau varbut ir pieradusi pie tevis, bet cilvek milais, proties.
Bet par temu, zel ka lacitis velk netikai to ko tu vinam liec…
muahhhhh
****, kas par kretiiniem
pilniigi analfabeeti!
1kaart – kaadi 3,5 miljoni, jefinj!!!! ap divarpus ir max visu iedziivotaaju skaits!!!
2kaart – Latvijaa ir ljoti liels videejais vecums, liidz ar to ap 35%pensionaaru, pieskaitiisim veel beernus, invaliidus etc…
3kaart – liela dalja no darbaspeejiigajiem ir izbraukusji no valsts, paarsvaraa palikusji citaata autora liimenja idinji
4kaart – cik no tiem straadaa valsts iestaadees, tb sanjem algas no nodokljiem
5kaart – lielaakie algas nodoklju ienjeemumi aiziet pensijaas
6kaart – rihtiigi beernudaarzam piemeerots rakstelis un komentaari
7kaart – kursj no jums, siikie pljuutiitaaji, ir izmeegjinaajis e-mule
ak tad nabadzinjiem nenaak ar 5mbit filminja, gariigie kroplji…
Bans par noteikumu pārkāpšanu
4.1 Aizliegts publiski rupji aizskart vai apvainot citus lietotājus.
nu es redzu- tur var redzeet cik dalītāju utt. man normāļi nāk un nesūdzos. es tik eju europeanhitradio un klausos- kas patiik- novelku. Man tagad 6800 dziesmas uz PC stāv.. pirm nedēļas bija 12000 dziesmu 😀
Stāstī stāsti cik tev tur dziesmu, tik, lai aiz dziesmas nepaņem 😀 Es gan tikai legālo klausos – pērku yeah!
mmm… zagshana… un kopumaa un wisaa wisumaa esat domaajushi uz kaadu summu juus wispaar zogat softu? man sanaaca apmeepam 400$ nedeeljaa… un daudz tautas ir ieseedinaats cietumaa par shitaadu zagshanu? man liekas ka nee!
Ir gan ietupināti, gan izputināti, bet (tpu, tpu, tpu) ne Latvijā un ne Eiropā. USA gan tā ir parasta lieta…
no kuram ir divus gadus veci kaadi 1000 latvieshu slager-ieraksti manam nelaika vecamtevam :win:
P.s. Kads negrib paklausities Lauku Muzikantus vai Bralus laiviniekus? LaMPAS darbibas laika piedavaju ipashu akciju – nemsi 2 albumus 3 bonusaa! Ak jaa man tachu vel ir Zelli! :D:D:D:D:D:D:D
Preses relīzes