Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Karst Baterija
Man tāda štelle,šodien tiku pie lietota emm nu kā tur viņu Ming Xing … (sapratāt ganjau ar ko darīšana) telefona.Verķis ir labs,jo ir gan fiziskā ,gan bakstāmā tastatūra.BET,viņam lādētāja ligzda ir baigi sajāta,līdzarko stock baču (3800mAh) es nevaru uzlādēt,tā vietā lietoju SE k550i baču(uzlādēju iekš SE,tad lieku tajā iekšā,980mAh ja nemaldos)
Cik ilgi tā tur vēl neesmu pārbaudījis,bet darbojas,taču karst,gribēju jautāt vai tas ir baigi sūdīgi un vai tur nav kam saiet grīstē(sāk svilt utml?)
ā un vai to ligzdu var pārlodēt kādā mobīlo servisā un cik tas maksā?
Karstā laikā vispār besī ka cepeškrāsns kabatā,ziemā jau būtu ok 😀
Tev testeris (om-metrs) ir? Ja ir, tad varētu pārbaudīt kontaktus – kaut vai tos, kas ir mobilā korpusā domāti baterijas lādēšanai – paskaties, cik lielu pretestību rāda starp “+” un “-” kontaktiem.
autoram – neesaa liidzi ugunsdzeesjamo aparaatu, lai, kad kabataa uzspraags, laiciigi vareetu apdzeest sevi.
tas taa gandriiz nopietni.
A pa to baterijas uziešanu gaisā nopietni 😀 ?
Es tagad tā padomāju,ņemot vērā ka ligzda ir izdrāzta,un tur ir palikuši tie kontaktiņi samīcīti kur nu kurais viens otram virsū,varbūt ka tie iet pa īso un rada to baterijas karšanu?
Vispār vajadzētu būt tā,ka dēļ mazākiem miliampēriem karst?
EDIT:
Izrāvu visus tos salocītos pinu’s pašlaik ir tikai biš uzsilusi,bet nav vairs tā kā bija,bet baterijai taču nevajadzētu pat silt?ir biš uzsilusi un tāda visulaiku saglabājas(karstāka nepaliek) būs traumu dabūjusi īsajā stāvot?Itkā jau dēļ mAh silt nevajadzētu,tikai turētu mazāk.
Vaz3, par tiem kontaktiem – es domāju ne tos, kur spraud lādētāju klāt, bet gan tur, kur pati baterija savienojas ar mobilo. Uz pašas baterijas vajadzētu būt atzīmētiem, pie kura kontakta ir pluss un pie kura mīnuss.
Bet vispār, kā reiz mūsu fizikas pasniedzējs teica, ķīnieši pagrabā par sauju rīsu dienā tos sūdus taisa.
Tā kā pieļauju iespēju, ka tas jau no tā pagraba arī ar karstu bateriju ir iznācis. 😛
nu jomajo,es takš rakstu ka izmantoju SONY ERICSSON bateriju orģinālās vietā…Lab,nu tur kur baterija savienojas ar mobilo ir kautkas lodēts,vidējais pins ir nolauzts un šķiet pielodēts pie + pin’a.
vismaz voltāža, amperāža sakrīt ar orģinālo?
Dabiski ka nestandarta baterija karst, dēļ tā ka daudz ātrāk izlādējas..
autoram – neesaa liidzi ugunsdzeesjamo aparaatu, lai, kad kabataa uzspraags, laiciigi vareetu apdzeest sevi.
tas taa gandriiz nopietni.
+1
Vispār jau arī tā ķīniešu bača neko uzticama neizskatās,varbūt jāpiemeklē no kāda normāla brenda telefona bača ar tādiem pašiem parametriem?(protams ja tas neizmaksā virs ~20ls,par kuriem iespējams var dabūt normālu nokiu lietotu.)
Preses relīzes