Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › kārtējā telefonu izvēle
Esmu izrakājis ebay no visiem galiem līdz vemšanai. Gsmarenā atlasijies visādas figņas, youtube pārskatijies reviews utt un esmu nonācis pie šiem telefoniem :
LG KE850 Prada – dizains super, bet kamer mēsls un nav 3,5mm ports, un max 2gb memory card, BET ir capacitive touchscreen un pieejama qwerty klaviatūra, rakstot īsziņas. Nav wifi.
LG KM900 Arena – dizains galīgi garām, ja godīgi, tad nesaista interfeiss jaunais, bet kamera ir normāla, ir capacitive touchscreen un ir 3,5mm ports, bet cena bišk par lielu. It kā esot GPs, bet par tā funkcionalitāti šauboties. Wifi arī ir.
Blackberry 8310 – patīk izskats, ir 3,5mm ports, vēl pluss ir tāds, ka tas ir Blackberry, bet vecs, salīdzinoši. Ir GPS, bet nav Wifi
Nokia E63 – ir 3,5mm ports, ir Wifi, 16m krāsu displejs utt, bet nav GPS.
Palm Treo Pro – ir 3,5mm, wifi, gps, bet Windows Mobile OS un arī padārgs.
Samsung M7600 – izskatās nedaudz ļevi, bet ir 3,5mm ports, ir GPS, teorētiski paradzēts mūzikai, normāla kamera un capacitive touchscreen. Mīnus tāds, ka Touchwiz interfeiss ir herņa.
Samsung B3410 – ir 3,5mm ports, atbīdāma qwerty klaviere, sūdīga kamera,nav ne GPS, ne Wifi.
Var ieteikt arī ne-touchscreen telefonus utt. Veinkārši aptrūkstas idejas. Galvenais, ko meklēju telefonā – labs izskats(jo melnāks un formālāks, jo labāk), gribētos ļoti 3,5mm portu austiņām un kameru, kas uzņem salīdzinoši kvalitatīvas bildes. Cenās līdz 100ls @ ebay.
pluss ir tāds, ka tas ir Blackberry
Kā šis pluss izpaužas?
Mans ieteikums:
pluss ir tāds, ka tas ir Blackberry
Kā šis pluss izpaužas?
Visi nedaudz, nedaudz par sālītu 😉 😉 C5 Tuvu budžetam vienīgais.
Patīk Blackberry OS + Blackberry`i ir patiešām kvalitatīvi founi.
Ļoti daudzi saka, ka Nokias pirkt pašlaik nevajag, jo Simbijānis ir ļoti lagains.
shady galvenais bashu pamoki kaartiigi, lai peec tam vari noreporteet, jo laikam tiks iegaadaas shis riiks, tikai par bachu maac shaubas.
ja nav, tad tachu tev ir pilniigi *** vai tas ir rezistiivais vai kapacitatiivais tachs 🙂 taapat starpiibu nejutiisi 😀
klausies samuraj – tev ir bijusi truba ar tačskrīnu?
ja nav, tad tachu tev ir pilniigi *** vai tas ir rezistiivais vai kapacitatiivais tachs 🙂 taapat starpiibu nejutiisi 😀
Katrā ziņā, manā gadījumā c6 ir krietni ārpus budžeta 😉 😉 Varbūt ir vēl kādi telefoni ar labiem rezistīvajiem tačskrīniem, jo tie ir lētāki, tad moš paverās vairāk iespēju man.
Tu atrodies publiskā telpā, komunicējam viens ar otru pēc iespējas kulturālāk (neaizvainojam citus un neizsakamies ar necenzētiem vārdiem, pat, ja tas nav tēmēts kādu aizvainot). /shady/
Uzskatu, ka pirkt mēslu, kas pēc tam varbūt bremzēs, ir naudas izmešana vējā. Labāk tad pakrāt kāpostu un nopirkt ko vērtīgāku. Ja vajag tikai tālruni – tad citādi. Bet, ja gribas kabatas datoriņu, jāņem vērā ļoti daudzi faktori.
Bet par capacitive vs. resistive ekrāniem atvēršu jaunu tēmu. Reiz vajag šo izdiskutēt.
Patiešām, kāpēc jālieto necenzēti vārdi, vismaz šai tēmā?
Uzskatu, ka pirkt mēslu, kas pēc tam varbūt bremzēs, ir naudas izmešana vējā. Labāk tad pakrāt kāpostu un nopirkt ko vērtīgāku. Ja vajag tikai tālruni – tad citādi. Bet, ja gribas kabatas datoriņu, jāņem vērā ļoti daudzi faktori.
Bet par capacitive vs. resistive ekrāniem atvēršu jaunu tēmu. Reiz vajag šo izdiskutēt.
Man reāli telefons nebūs domāts sērfošanai internetā, vismaz bieži nē, jo ir pašam laptops un vēl stacionārais mājās.
Gribās tādu telefonu, lai varu, tā teikt, izcelties no pūļa, tādēļ arī skatos uz tiem ar full qwerty utml telefoniem. Vēl mūziku atskaņot un kādreiz kādu interesantu momentu uzfočīt, tas arī rēali viss, ko no telefona vēlos.
lielu kluci kabatā, lai izceltos no pūļa?
Nē, tāds telefons ir vairāk paša sirdij tuvāks. Piesaista tāds dizains, ja godīgi ;] Telefona lielums mani reāli neietekmē, svars arī nē.
=>
Lai gan pavecs modelis, tomēr nav ne vainas un ietilpst tavā budžetā.
Kamerai gan ļoti svarīgs apgaismojums, bet toties ērti rakstīt un pat internetā var padarboties (ir pat wi-fi).
Preses relīzes