Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kārtēja tizlā problēma… :@
Problēma tāda, kad uzslēdzot filmu/seriālu vai da jeb ko iekš fof.lv Man video ir palēnināts, skaņa “iet” pa priekšu bildei, pārlec kadri, uzspiežot Pause video palenināti vēl iet apmēram 10 sekundes. Nu ritīgs fails. 😐
Tā nav tikai fof.lv, vēl ir skatoties dažādus strīmus. Piemēram kanala2 tiešraidi netā.
(AR YOUTUBE VIDEO VISS IR KÄ€RTĪBÄ€ UN SKATOTIES VIDEO UZ WINDOWS ARĪVISS KÄ€RTĪBÄ€). Un nolādējot video no tā saita kur man viņš čakarējas ar Real Player palīdzību, uz windows viss ir lieliski.
Flesh playeri viss jaunākie. Lietoju chrome, bet pārlūks nav pie tā vainīgs jo tas pats ir arī ar IE un Mozillu.
Please help.
Kāds Tev interneta pieslēgums?
Man liekas tai inteneta pazušanai un tavai problēmai sakars mazs. Ne jau no LIX-a Tev kaut kas būs pastādinājis performanci vk.com utt.. 😀
“nezinu vai pie tā ir vainīgs interneta “kreš” 2dienas vakarā” … kā izpaudās tas crash? Pazuda nets vai aizvērās interneta pārlūks (ja tā, tad kādu erroru izmeta, ja izmeta).
Otrs: Kādi plejeri un kodeki ir instalēti uz datora?
P.S. Nekad (nekad!!!) nenolādi video. 😀 Video tev atriebjas (piedod par pajokošanos)!
Man ir Adobe Flash Player 11 ActiveX, Adobe Shockwave Player 11.6, K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7
Man kaut ko citu parādija tagad(ar sarkaniem burtiem).
Ko man tieši skatīties Event Viewerī?
nevar būt Tev jaunākie Flesh plaijer, jo chrome paši nolemj kāds būs Tev, jo Chromē flesh ir iešūts. Iztīri kešus, sīkfailus.
Tad man jautājums kāpēc uz Normal neiet?! 😀
Tad man jautājums kāpēc uz Normal neiet?! 😀
vienmeer ar seviskju idiotismu ir izceelies usins, tomeer ar padomu refresjot dns listi sajaa gasiijuma, MANUPRAAT IR SASNIEGTAS JAUNAS, VEEL NEBIJUSJAS STULBUMA VIRSOTNES…
Preses relīzes