Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kārtējais apokalipses burbulis, jeb tomēr…?
Pēdējā laikā šur tur ir manīta informācija, ka tuvojās kārtējais pasaules gals. Tākā šeit apgrozās daudz cilvēku, vēlējos padalīties ar info, kurai pats esmu uzdūries un dzirdēt Jūsu domas visā šajā sakarā. Man, kā kosmosa nepētniekam un čalims, kuram zināšanas fizikā ir vērtējamas ar labi ja 3, līdz šim visa tā teorija šķiet diezgan ticama un baisa. Anyway – what do you think?
Saite uz tulkotu rakstu latviešu valodā – saite
Saite uz kādu itkā radiointerviju – saite
1.
2.
Bet tas teksts par zemes apstāšanos liekas jocīgs.
Ir lietas, kuras mēs varam ietekmēt un ir lietas, kuras nevaram. Ja kaut kam tādām būs lemts notikt, tad notiks. Jēga žēloties? Manuprāt, nav. Izmantojat izdevības, kuras dzīve sniedz un dzīvojat bez noželas.
Š ajā video gan atspoguļojas, kas cits.
Kam ticēt? Ir tikai viens veids, kā to pārbaudīt. 🙂
Anyway palasījos vēl šur tur, un man sāk izskatīties, ka tam visam ir ļoti spēcīga pamatojumu bāze.
Sākot kaut vai ar ar polu nobīdi un pēdējā laika lielajām zemestrīcēm, kuru datumi tīri labi sakrīt ar jau minētajiem datumiem.
Goldss, nav jēga žēloties, bet ir jēga būt atvērtam dažādām iespējām un būt puslīdz sagatavotam, jeb sliktākajā gadījumā lietas kursā par to, kas vispār notiek, ja minētais scenārijs piepildīsies, ne tā?
Lūk vēl video par to pašu tēmu, tikai šeit tiek skaidrots par magnētiskajiem laukiem un polu nobīdi:
Informācija daudz parādās “par”, un tajā pat laikā tiek slāpēta ar daudziem “pret”. Katram jāizvēlas kam ticēt, varbūt, ka valdošie ļautiņi izvēlas pāris gadus vēl kārtīgi izbaudīt, nevis, sūrajai patiesībai noplūstot, kļūstot par niecībām, kuras aprīs globālais haoss, kas sāktos. Tas, ka zinātne ir viena netīra padarīšana, sen nav nekāds noslēpums, vieni izpēta un atklāj kautko, citiem tas nav izdevīgi – pasūta falšu pētījumu ar skaistu oficiālu zīmogu par to, ka pirmo izpētītais ir blēņas. Netrūkst lietu, kuru atklājēji ar visiem saviem pētījumiem tiek nozūmēti.
Daļai pasaules gala teoriju pretinieku iemesls ir pavisam vienkāršs – viņu zemapziņa psiholoģiski nespēj pieļaut domu par tādu variantu, ka tas ko viņi mīl (ģimene, meitene, bērni, auksts alus piektdienas vakarā, …), varētu izbeigties, tādēļ apsmej šādas teorijas.
Preses relīzes